Mennyibe kerül most egy átlagos sonkás pizza?
Figyelt kérdés
Utoljára 2010ben ettem pizzát akkor 780 ft-ba került.2022. dec. 3. 16:06
3/4 anonim válasza:
780ft, mármint egy szelet??
Vagy ilyen kissebb átmérőjű pizza??
Mostanában valóban 2000ft körül mozog, de 2010ben sem volt 1000ft alatt ahol jártam. Max ha ilyen 24centi átmérőjű pizza volt. Az egyik hely ahol jártam, ott 200ft volt egy pizza szelet. Mivel negyedet adtak, emiatt 800ft volt 1 pizza ott, de az ugye ilyen 24centis volt. Ha már 28as átmérőjű pizza volt az már 1500ft körül volt. Bár "sonkás" és sonkás között is van különbség. Ja, meg most jut eszembe, hogy mirelit pizzából is van esetleg olcsóbb, olyanból volt 500forintos is 2010 környékén.
4/4 anonim válasza:
A 2000 Ft nagyon az alja már. Normál méretű (32cm) pizza esetén 2500-3000 között mozog inkább az átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!