Budapesten hol találok tényleg nagyon csípős kaját?
Figyelt kérdés
MangaCowboy kill bill csirkéjét imádtam, de sajnos bezárt a hely:( padthai red curryt javasolták, de az közelében sincs a csípősnek. A sima kínai éttermeket passzolom, azok az ételek sajnos tocsognak az olajban.2022. nov. 15. 09:40
1/18 anonim válasza:
Pad thaiban lehet kérni dupla csípősen, plusz van hozzá külön szósz is, amit tudsz rá önteni, ha a dupla csípős nem elég.
2/18 A kérdező kommentje:
Igen, szoktam rá nyomni ha bent eszek. Viszont szívesen kipróbálnék még más helyeket is úgyhogy várom a további javaslatokat :)
2022. nov. 15. 10:06
3/18 Kólauborkával válasza:
Haragos Pista vagy veszel 1.000.000+ scovilles(valahogy igy irják) paprikát és vörösödő fejjel örülsz.
4/18 A kérdező kommentje:
Haragos pistát szoktam enni magában vagy szendviccsel, nem ilyen fajta magyar csípősre gondolok, hanem kész ételre, pl csípős csirke/ thai kaja. A fő kérdés hogy hol tudok ilyet készen kapni, mert a kedvenc helyem megszűnt.
2022. nov. 15. 10:29
5/18 anonim válasza:
Mivel nem jellemző, hogy az emberek az ennyire csípőset szeretik, ezért ha hatszor írod, hogy akarsz, akkor sem valószínű, hogy sok ilyen lesz.
Jó ötleteket kaptál amúgy.
6/18 anonim válasza:
Ha szereted az indiai kaját, a legtöbb ilyen étteremben van bőven ötpaprikás (jelű) kaja...
8/18 A kérdező kommentje:
Indiaival teszek egy próbát, köszi
2022. nov. 15. 22:39
9/18 anonim válasza:
Lehet direkt szólni, hogy a vindaloot még durrantsák egy jó adag csilivel, a Banglában például még engem is meg tudnak izzasztani, pedig a Kill Bill szárnyakat is simán megettem anno.
10/18 A kérdező kommentje:
Nem onnan, de pont most rendeltem Vindaloot, írtam is hogy legyen extra csípős, már várom. Huh az tényleg durva lehet, 6-os Kill Bill simán lement, 12-es viszont megízzasztott rendesen:D
2022. nov. 16. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!