Milyen hely a Subway? Érdemes egyszer kipróbálni?
Mióta Budapesten lakom egyszer sem próbáltam ki, pedig minden nap elmegyek egy mellett.
Gondoltam adok neki egy esélyt, 1x élünk, úgy sem fogok ott enni, és belefér a költségekbe, szóval miért ne.
Vagy csak egy sima szendvicset kapsz amit otthon is meg lehet csinálni 10 perc alatt fele annyi pénzből és csak a pénzem pazarolnám?
Nemtudom minek kell ennyire rákészülni. Az a hely arra való, hogy ha épp úton vagy és nincs nálad kaja, lehessen valamit gyorsan bedobni.
Külön subwaybe nem érdemes otthonról elindulni... Nem éri meg
Oke azt ertem, de miert kellett ezert privat uzenetben leirnod, hogy megvernel?
Ez volt az elso kerdesem valaha az oldalon, annyire zavarok? :D
Meg akarnak verni, mert kipróbálnál egy Subway szendicset...??:)) Érdekes emberek vannak itt.
Jó drága, egyszer kipróbáltam, ízlett, nagy a választék, de többet nem megyek ezrekért szendvicset enni.
Én szoktam ott szendvicset venni olyan 2-3 havonta egyszer.
Igen, csak egy szendvics, igen, te is meg tudnád csinálni otthon. Meg tudnád csinálni a szószt hozzá, de csak annyit nem tudsz, amennyi egy szendvicsbe elég, több lesz sokkal. Meg tudnád venni/sütni/darabolni a hozzávalókat, de itt is a mennyiség a kérdés, meg persze a macera.
Szóval ha otthon nagyüzemben gyártod a szenyókat (mert mondjuk öttagú a család és mindenki minden nap megeszik két szendvicset), akkor érdemes otthon kisérletezni az ízvilággal, de ha max. kéthetente egyszer ennél ilyet, vagy ha egyszer kipróbálnád, akkor érdemes oda bemenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!