Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Gondoltátok volna pár éve,...

Gondoltátok volna pár éve, hogy egy kicsi sajtburesz 590 magyar forint lesz a mekiben? + 80ft jön az egészre. Újabban egyre többször térek be a Börger Kingbe csirkés dolgokért.

Figyelt kérdés
2022. okt. 12. 13:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
nyilván ennyiért éri meg nekik csinálni, nem jókedvűkben emelik az árakat.
2022. okt. 13. 09:29
 12/18 A kérdező kommentje:
A kingben legalább jó a hűségprogram, nincs 80 ft, és valamivel nagyobbak a szendvicsek.
2022. okt. 13. 11:16
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt sem gondoltam volna, hogy 434 is lesz az euró idén, bár sejtettem, hogy romlani fog a forint, ahogy teszi azt már 12 éve folyamatosan. De azért pár hete még a 400 is sok volt.
2022. okt. 14. 13:33
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Minálunk Győrben a Mekiben 530 Ft a sajtburger. A +80 Ft az akkor van ha elvitelre kéred vagy a McDriveba állsz kocsival és úgy viszed el. A BK-ban ugyan olyan méretű szendvicsek vannak, a bucik mérete is egyezik. Ha elvitelre akarod kérni a Mekiben a sajtburgert, akkor mond azt az eladónak, hogy itt eszed meg, a tálcát tedd a helyére majd a szendvicset a táskádba és, akkor nincs az a +80 Ft. :) A szüleim a héten hoztak kaját a KFC-ből haza és anyum nézte a számlát, hogy ott is felszámoltak +80 Ft-t az elvitelért. Szóval, szerintem már biztos a BK-ban is van +80 Ft az elvitelért. Mindenhol be fogják ezt vezetni.
2022. okt. 29. 13:13
 15/18 anonim ***** válasza:
59%
nekem is eszembe jutott hogy sokan fogják nem elvitelre kérni, aztán zupp bele a saját táskába majd :D hazai mentalitás
2022. okt. 29. 13:26
 16/18 A kérdező kommentje:
Majd a bizti őr táska ellenőrzést tart a bejáratnál. :D
2022. okt. 29. 13:34
 17/18 anonim ***** válasza:
66%
Abban mi a hazai mentalitás, ha nem akar az ember felselges szemetet termelni? Én már a kemény 80 Ft előtt is így csináltam, mert nincs szükségem egy századik egyszer használható papír zacskóra. Szerintem gázabb ha valaki a 80 Ft-on csodálkozik, de annyi esze nincs, hogy vigyen egy saját zacskót. Pedig ez lenne a cél. Sehol nem adnak mar ingyen zacsit, nagyon helyes hogy ilyen helyeken sem. Pont az a cél, hogy vigyen sajátot az ember.
2022. okt. 29. 21:42
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
én a kisvárosomban csodálkoztam most el egy helyi gyrososon hogy a boltban kifüggeszett árlistán csomagolás +200 Ft szerepel. konkréten ez a habdobozt jelenti amiben kiadják a gyrostálat, meg talán egy nylonzacsit. ugye itt nem teheted meg hogy kihagyod ezt a lépést. így is 4-6 száz forintokkal emelkedtek a jelen lévő pár hely, de hogy még ezeken is ekkora plusz hasznot ez így nem, nem fekszik. az egyetlen pizzériánál meg talán mégtöbb 250 a papírdoboz, ők konkrétan posztot is írtak róla hogy vannak elégedetlenkedők dehát nekik sem ingyen van... lassan baráti a 80 ft :)
2022. okt. 29. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!