Kiflis gyros Pesten?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Valaki tud olyan helyet Pesten ahol kifejezetten szabolcsi módra készítik el a gyrost?
Itt a kifliben a lényeg, de ha tudtok olyan helyet ahol a gyros tál is szabolcsi módra van az szupi lenne. :)
2022. okt. 10. 18:43
1/9 anonim válasza:
Szerintem ez nem szabolcsi módra.. talán egy-két nyeh-i büfés tolja így..
3/9 anonim válasza:
Szabolcsi gyros????-az milyen???
4/9 anonim válasza:
Az nem is gyros. Én ilyenről még nem hallottam. Olyan, mintha palacsintatésztából csinálnál pizzát.
5/9 anonim válasza:
1es, Nyíregyen nem lehet pitás gyrost kapni, csak kifliset. legnépszerűbb a Twin peaks-es és a vasútálommásos bódés. mikor oda jártam suliba, én is függője voltam a vasutasnak, bár főleg a mártás miatt:-D
Kérdező, itt pesten nincs sajnos ilyen.
6/9 anonim válasza:
A street kitchenen is volt erről poszt, nyírosz címmel. 😂
7/9 anonim válasza:
de igenis létezik szabolcsi, sokan csak Nyíregyháziként hivatkoznak rá, pedig én környékbeli kisvárosból vagyok Nyírbátor, szóval egész megyében honos, és itt ismertem meg a gyrost amit alapesetben kifliben adtak... konkrétan később tudtam meg hogy mi az a pita mint a gyros. nálunk általában helyi pékségek gyártják nekik külön erre a kiflit ( van kicsi és nagy, az tartalmasabb) és olyasmi anyagból van mint egy hamburgerbuci, tömörebb
8/9 anonim válasza:
Hála a jó égnek, itt még nem mentek el otthonról mindenkinek. Az amiről beszélsz minden, csak nem gyros, kb. olyan, mintha hamburgernek neveznéd a parizeres zsemlét.
9/9 anonim válasza:
8: hát kábé... igen! :-DDDD
Ez a hotdog és a gyros gnómja... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!