Mi igaz abból hogy tömegével zárnak be az éttermek?
Figyelt kérdés
Mert pár ismerösöm szerint igen de tvben nem került szóba semmi ilyen2022. okt. 1. 06:20
11/25 anonim válasza:
Két kedvenc helyem zárt be az utóbbi másfél hónapban. Plusz egy pékség akik valószínűleg szintén ezt fogják tenni.
12/25 anonim válasza:
Melyik tv-t nézed? A királyi csatornákon arról sem volt szó, hogy rekord magas az euro/forint árfolyam.
14/25 qkker1 válasza:
Sajnos igaz, de a köztévé nem beszél róla, nem illik bele a fityisz propagandájába.
15/25 anonim válasza:
Pesten lányomék jó éttermekbe jártak. Már covid óta is bezárt pár étterem, de most is mondja, hogy ez a kedvenc hely is bezárt, az is, amaz is, szóval én ezt hallom. (Nem alja helyekre jártak.)
16/25 anonim válasza:
Anyukámék falujában a hónap végén bezárt az egyetlen, 30 éve működő családi kis sütöde, ahol szívvel-lélekkel, tapasztalattal és szakértelemmel készítették a pékárukat. Sajnos nem tudják fizetni a rezsit tovább.
Marad a felfújt mindennel teletömött de legalább jó drága bolti kenyér.
17/25 anonim válasza:
Tán nem a NarancsTv-ből kéne tájékozódni.
Segítségképpen: minden Tv NarancsTv manapság.
18/25 anonim válasza:
én ezen lepődtem meg [link]
35 postát zárnak be Pesten. nem tudom hány személy elbocsátásával járhat ez, de a semmiből biztos nem hoznak ilyen döntéseket csak ha nagyon szorongatva vannak
19/25 anonim válasza:
Pécsi pékség, 500 Ft / 1db pogácsa, ha viszik, akkor talán nem kel bezárnia. Amúgy szerintem a a vendéglátósok jó része becsukja kapuit.
20/25 anonim válasza:
Sajnos igaz. Ha beirod a facebook keresőbe hogy
végleg bezár
Mostanában többszőr rákeresek, és
Rengeteg üzlet írja, hogy sajnáljuk, de itt a vége…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!