A megbízhatóságban nem vagyok biztos, de hogy nem gyorsabb, az tuti.
2022. szept. 2. 21:53
2/8 anonim válasza:
Hát nem tudom. Én például épp azt vettem észre, hogy a Woltnál sokkal inkább nyomon tudom követni, merre jár a futár a rendelésemmel, a foodpanda-nál sokszor beragad a számláló. Arról nem is beszélve, hogy több étterem amit kedvelek, a Wolt-on fent van, a foodpandán nincs.
2022. szept. 2. 22:27
3/8 anonim válasza:
A kiszállítás idejében nem rosszabb a Wolt mint a Foodpanda, ráadásul a lefedettsége is jobb, mert zónák vannak és a zónán belül minden étteremből minden címre visznek, míg a pandán az étterem távolsága számít, így megesik, hogy ott már túlléped azt a távot amit hajlandóak megtenni, míg a Wolt zónás rendszerében benne vagy. Bár a fordítottja is igaz, mert én a település szélén a pandán tudok rendelni a szomszédos településről, míg a Woltnál az már a másik zóna és nincs átjárás, de a városom központja viszont messze van, onnan már a panda nem szállít, de a Wolton egy zónában vagyunk, így az igen. Szóval attól függően hogy honnan akarok rendelni hol ez, hol az a jobb választás. Az szól még a Wolt mellett, hogy minden étteremből a saját futáraik hoznak, míg a pandán több étteremhez csak közvetít és az étterem futára jön, ami lehet, hogy rosszabb minőséget ad, illetve muszáj vagy készpénzben adni a borravalót, nem lehet az appon benyomni.
2022. szept. 2. 22:30
4/8 anonim válasza:
A Ford is jó régi, mégis vesznek más típust.
2022. szept. 2. 22:38
5/8 anonim válasza:
A foodpanda ügyfélszolgálata gyalázat.
2022. szept. 2. 23:01
6/8 anonim válasza:
Az megvan, hogy nem mindenhol van Wolt és Foodpanda egyszerre jelen? Gyakorlatilag az ország 90%-ára igaz ez...
2022. szept. 3. 02:17
7/8 anonim válasza:
Számomra annyiban mindenképp szimpatikus a Wolt, hogy viszonylag gyakran van lehetőséged kuponkódot/kreditet szerezni akár ingyen, akár rendeléskor, nem beszélve arról hogy az applikáción /és a honlapon keresztül valós-időben tudod követni hogy hol jár a futár.
Ez a Foodpandánál nincs jelen sajnos, de vannak olyan helyzetek amikor pl ugyanaz az étterem a Wolt applikáción belül nem fogad el SZÉP kártyát mint fizetési eszközt míg a Foodpanda meg igen.
2022. szept. 6. 14:12
8/8 anonim válasza:
A Foodpanda ugyan régebbi, de nem kiforrottabb, régóta inkább csak visszafelé fejlődik. A kiszállítási idő például egyre hosszabb, és kamuznak is róla. Példa.
Rendelek a webes felületen. A rendelés leadása után kiírja, hogy "Készítjük rendelésed, 30-35 perc". Na ezt írja mondjuk 45 percig. Utána átvált arra, hogy 25-30 perc. Ezt írja még vagy 20 percig. Utána kapok egy értesítést mobilon, hogy "Partnerünk elkezdte elkészíteni a rendelésedet". Ezután átvált a számláló 40 percre, ami már kb. valid is, ennyi idő után megkapom a kaját az esetek 80%-ában. A többi esetben viszont ennyi idő után értesítenek, hogy törölték a rendelésemet.
Nagyon szép mondhatom. Inkább az lehet a kérdés, hogy a Foodpandáról miért rendel még valaki. Én pl. azért mert a Wolt nem szállít hozzám a Mekiből, csak a panda.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!