Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ezek mellett van jó étterem?

Ezek mellett van jó étterem?

Figyelt kérdés

Megyek Budapestre a Citadellához meg a Zoo Cafe-ba. Itt valahol van valami jó étterem?

Veszprémi vagyok és nem ismerem a környéket. Néha-néha feljárok, akkor is netről tájékozódom.

2022. aug. 24. 06:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Stand25 bisztro, Déryné

De ezek nem az olcsó árkategoriák

2022. aug. 24. 08:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A Citadella környéke le van zárva, ott a közelben legfeljebb a Búsuló Juhász étterem van. De ez se olcsó....

A belvárosban meg egymást érik az éttermek, nyomd be a google maps-t, és zoomolj rá a kés-villa ikonokra.

2022. aug. 24. 09:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
... még egy kérdés, lehagytam az előzőből: kb. milyen árkategóriában keresel...?? Nem mindegy....
2022. aug. 24. 09:53
 4/5 A kérdező kommentje:

Ne legyen túl drága de nem muszáj a legolcsóbbnak lennie.

Citadella le van zárva? Meg se tudom nézni?

2022. aug. 24. 10:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Mivel felújítják, nem tudsz közvetlenül odamenni. Közelből, körbenézheted, de konkrétan bemenni, vagy arra a fal alatti útra nem lehet bemenni.

[link]

ez pedig még tavalyi hír:

[link]

"A most megkezdett munkálatok ideje alatt az erőd körüli sétány és a Szabadság-szobor előtti terasz nem látogatható. A hegy tetejére a Gellért tér felől kerülőúton lehet felérni, amelyet az ösvények, hegyi utak elágazásánál kihelyezett tájékoztató táblák mutatnak majd. Az egyedülálló panoráma az autóparkoló melletti, északi kilátópontról továbbra is élvezhető."

2022. aug. 24. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!