Nagykanizsán mikor és hol nyílik majd meg a KFC?
2022. aug. 18. 23:08
1/13 anonim válasza:
Elvileg a Récsei utcán. Most néztem meg, de én ezt most hallom először.
2/13 anonim válasza:
Stop Shop és a 7-es út között.Már épül.Decemberre ígérték,de hát ki tudja:)
3/13 anonim válasza:
A Hevesi út végén, a Stop Shop északi oldalán, az Opel Kiss-Gerencsér autószalonnal szemben. Egyébként Burger King is lesz...
4/13 anonim válasza:
Az a baj, hiába épül meg, nem adok neki sok időt, ahogy Kanizsán semminek. Meg a KFC-ben egy 1690 Ft-os burger rosszabb, mint az 500 forintos Mekis.
5/13 anonim válasza:
Miért épül meg hiába? Nem csak egy adott településen élőkre terveznek ám előre. Átmenőforgalom is van. Siófok után az M7-es mellett nincs KFC. A legközelebbi Zalaegerszeg északi irányba, illetve délkelet felé Kaposvár. A Meki sem ment tönkre Nagykanizsán (hozzáteszem sehol sem). Megélnek ezek mindenhol. Mondom, jön a Burger King is. Az is meg fog élni...
6/13 anonim válasza:
Én ilyen foss gyorséttermi szaroknak ellene vagyok.
De elvileg valahol a Balatoni úton.
7/13 anonim válasza:
"De elvileg valahol a Balatoni úton."
Ott biztos, hogy nem. Egyébként nincs is szabad építési telek a Balatoni úton. Hevesi út vége, Opel szalonnal szemben. Már épül.
8/13 anonim válasza:
Lol BurgerKing mikor lesz?? Az várós :D ne kelljen már zegre mennem érte 😂
9/13 anonim válasza:
majd talán jövőre xd
hónapok óta keresnek szakácsót de a munka alig halad xd
mediamarkt is odanyilt de szerintem az se marad ott sokáig
10/13 anonim válasza:
Elv a kórház és az interspar között lesz valahol. De ott hol? 😅 Már hely sincs kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!