Apukámnak szeretnék szociális étkeztetést rendelni, ajánlanátok egyet ami nem olyan rossz? Nem baj ha drágább
Figyelt kérdés
Helyileg Miskolcon, 1000 - 1500 Ft-ot szánnánk rá naponta. Én sajnos már nem tudom minden nap ellátni, ezért néha szendvicsen meg vizen él és ez nem jó.2022. aug. 17. 15:16
1/5 anonim válasza:
Szociálist az önkorminál lehet kérvényezni...
2/5 anonim válasza:
Ahogy az 1-es írja.
Szociálisan rászorulónak kell lennie és a jövedelme arányában állapítják meg a díjat. Van akinek ingyen viszik, mert semmi jövedelme. Ezt rendszerint az iskola, vagy óvoda konyhájáról kapja, legalábbis nálunk így van, falun.
3/5 anonim válasza:
Szociális ellátó adja pl a nyugdíjasoknak is!
Nem tudom hány éves apukád de a szociális ad bárkinek kaját csak drágábban.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagynehezen sikerült találnom egyet, több helyen nem volt szabad kapacitás új tagokat felvenni...Hátha jó lesz. Nem az önkormányzatnál találtam hanem egy cégnél, az önkormányzati szerintem rossz minőségű lehet
2022. aug. 18. 11:52
5/5 anonim válasza:
Most (2024 szeptember 2.-től) én is kapok ebédet. Szociális alapon. A kaja átlagos. Se nem jó, se nem rossz. Ehető minőség. Bár lehetne jobb is. De azért elfogadható. És igen az önkormányzaton keresztül kapom a szociális ebédet. Egyébként 485 Ft/nap lenne. De én ingyen meg kapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!