Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Vegabarát magyaros éttermek...

Vegabarát magyaros éttermek Budapesten?

Figyelt kérdés

Olyan magyaros éttermet keresnék a bővebb belvárosban, ahol a turisták elvárásai szerinti hagyományos ételek vannak, de mégsem ordít az étlapról, hogy csak muszájból tették fel a kötelező rántott sajtot vagy karfiolt.

Legalább 4-5 választási lehetőséget szeretnék, nem számolva a leveseket és főételként is fogyasztható édes fogásokat, mert olaszként szerintem világgá mennének egy diós tésztától. Az plusz pont, ha bisztrósabb, félig modern megközelítésű a hely, mint a Két Szerecsen vagy a Retek.

Sajnos még az általam ismert és máskor bevált helyek nagy része is elbukik ezen.

2022. júl. 27. 10:32
 1/7 anonim ***** válasza:
31%

A magyaros ételben hús van! Ilyet nem fogsz találni. Válassz a muszájosok közül

Vagy menn lángos+palacsinta kombóra

2022. júl. 27. 12:41
 2/7 anonim ***** válasza:
35%
Vegan love
2022. júl. 27. 13:53
 3/7 anonim ***** válasza:
69%

Én tényleg nem értem az elképzelést sem.

Olyat étlapot képzelsz el, amin a rántotthús, gulyásleves, borjúpörkölt, halászlé mellett falafel szerepel, vagy hogyan?

Nyilvánvalóan nincs ilyen sehol sem.

2022. júl. 27. 20:00
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Amikor kialakult a magyar konyha, még rengeteg fizikai munkát végeztek az emberek és nem ilyen nyámnyila geekek voltak, mint a mostani átlag, ezért van benne hús. Ha nem tetszik, egyél kákicsot mint a tengerimalac.
2022. júl. 30. 16:34
 5/7 A kérdező kommentje:

Látom sikerült megtalálnom a fórum legnagyobb értetlen hülyéit.

Nem, nem falafelre gondolok, hanem tojásos nokedlire, lecsóra, főzelékre, sóletre, gombapaprikásra, tócsnira, puliszkára és egyéb hagyományos ételekre.

De megnyugodhattok, nélkületek is megoldódott a probléma :)

2022. júl. 30. 21:28
 6/7 A kérdező kommentje:
A kákicsot meg nem tudom micsoda, sajnos a 3 idegen nyelvismeretem közé nem tartozik a 8 osztályt is bajosan elvégzett földtúró tirpák.
2022. júl. 30. 21:31
 7/7 anonim ***** válasza:
25%
Hogy megmondtad! Mintha manapság 3 nyelven beszélni valami lehetetlen, elérhetetlen skill lenne. Édes istenem....
2022. júl. 30. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!