Vegabarát magyaros éttermek Budapesten?
Olyan magyaros éttermet keresnék a bővebb belvárosban, ahol a turisták elvárásai szerinti hagyományos ételek vannak, de mégsem ordít az étlapról, hogy csak muszájból tették fel a kötelező rántott sajtot vagy karfiolt.
Legalább 4-5 választási lehetőséget szeretnék, nem számolva a leveseket és főételként is fogyasztható édes fogásokat, mert olaszként szerintem világgá mennének egy diós tésztától. Az plusz pont, ha bisztrósabb, félig modern megközelítésű a hely, mint a Két Szerecsen vagy a Retek.
Sajnos még az általam ismert és máskor bevált helyek nagy része is elbukik ezen.
A magyaros ételben hús van! Ilyet nem fogsz találni. Válassz a muszájosok közül
Vagy menn lángos+palacsinta kombóra
Én tényleg nem értem az elképzelést sem.
Olyat étlapot képzelsz el, amin a rántotthús, gulyásleves, borjúpörkölt, halászlé mellett falafel szerepel, vagy hogyan?
Nyilvánvalóan nincs ilyen sehol sem.
Látom sikerült megtalálnom a fórum legnagyobb értetlen hülyéit.
Nem, nem falafelre gondolok, hanem tojásos nokedlire, lecsóra, főzelékre, sóletre, gombapaprikásra, tócsnira, puliszkára és egyéb hagyományos ételekre.
De megnyugodhattok, nélkületek is megoldódott a probléma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!