Aki étteremben dolgozik és piercingje van, az hogyan oldotta meg, hogy ne vetessék ki? Esetleg leragasztotta vagy egy kevésbé látható szilikont tetetett be? Mit lehetne tenni? A többi lentebb
Migrén piercing van mind2 fülemben, mert nagyon erős migrénes voltam, tehát nekem nem divatból van benn, és azóta a migrénes rohamok száma is jelentősen lecsökkent. Most visszatérnék a vendéglátásba, szakács képesítésem is van +10év szakmai gyakorlat. Az új helyen jeleztem, hogy nem szeretném kivenni a piercingeket, mert egészségügyi okokból van benn,ez miatt hezitált a főnök. Abban állapodtunk meg, hogy leragasztom, de ez sem 100%,hogy megengedik.Kivenni semmiképp sem szeretném, ha pedig visszatérnek a rohamok, dolgozni sem fogok tudni.
A migrénes rohamok a kisfiam születése után durvultak el, aki most 6éves,olyan erős rohamaim voltak, hogy négykézláb másztam a földön. Doki csak gyógyszert írt fel, de azt mindig kihánytam.Napokig betegállományban voltam a rohamok miatt. Ez után jött a természetgyógyászat és akupunktúra, ami segített,de csak ez az egy, a migrén piercing vált be. Nekem legalábbis működik...
Ha tényleg egészségügyi probléma miatt kell a piercing, jobban jársz, ha nem alkalmaznak. Lehet, hogy minden másba is belekötnek. Ha szakács vagy, amúgy sem találkozol vendéggel.
Egyébként láttam már ügyféllel foglalkozó banktisztviselőt is piercinggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!