Tudnátok olyan helyeket ajánlani, ahol finom házi hamgurgereket csinálnak?
Budapesten gondoltam.
Nincs mindig kedvem saját magam elkészíteni, illetve párommal szeretnénk beülni és csak enni.
Én is kíváncsi lennék. Valahogy burgerválság van. A Zinget eddig nem szerettem, de már pofátlanul drága és ócska. A Bamba drága, de eddig a mennyiség és a minőség is arányban állt. Pár napja a Westendben konkrétan egy fél centis valami húsos cafat került a kb. 7 cm átmérőjű zsemlémbe, meg meg az olcsó zacskós saláta, aminek hűtőíze van, a hagymakarika meg egy az egyben burger king, holott elvárnám, hogy ez rendes hagymakarika legyen.
Másik csalódás a Belfrit. Eddig imádtam, igazi szaftos hambik, jól átsütve, tele minden földi jóval, isteni fűszeres krumpli. Most a zsemle konkrétan olyan száraz, hogy törik, a hús rettenetesen száraz, a bacont meg eltanulták a pesti piptől, hogy 1 szelet az fél cm, ráadásul ízetlen is. (A pesti pipit hagyjuk is, mert az botrány). Viszont a burgonya és a világ legjobb BBQ szósza még így is megmenti.
Csatlakozom az előzőekhez: otthon, főleg ha lehet grillezni.
Amúgy érdemes szétnézni a kisebb, környékbeli burgerezőkben, sokszor verhetetlen az ár-érték arányuk. Pl: Carpathian Streetfood, Ray Bá, Marhajó, Kékszakáll, Vaslapát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!