Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mi ez a telhetetlenség fagyi...

Mi ez a telhetetlenség fagyi ügyben?

Figyelt kérdés

Idén kripróbáltam magam fagyiárusként.

Elképesztő, némelyik ember mit művel.

Ki van írva a pontos mennyiség, az ár stb.

Leméretik, mindig több 1-2 dkg-mal az adag. Aztán csak pislognak.

Ennyire nagy dolog a fagylalt?

Más dolognál nem láttam ennyi reklamációt.

2022. jún. 20. 15:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Valahol le kell vezetni a frusztrációjukat.

Van gyerekem, én is inkább tartok itthon többféle jégkrémet, jobban ki lehet vele jönni. De ha fagyi kell, akkor 1 gombóc és kész.

Egyébként Fehérváron van egy jó nevű fagyizó, ahol eleve lemérik a fagyit és dkg-ra van megállapítva az ár.

Lesznek itt még nagy meglepetések, ha beindul a nyaralási szezon, horror árak lesznek, de nem csak itthon.

2022. jún. 20. 19:46
 12/17 anonim ***** válasza:
87%

Mi tegnap 2000 forintért ettünk 1 db sajtos tejfölös lángost.

Lassan olcsóbb lesz étteremben egy 3 fogásos vacsora, mint a strandon egy lángos+fagyi kombó.

2022. jún. 20. 20:23
 13/17 anonim válasza:
18%
Bizony le kell méretni...
2022. jún. 20. 20:45
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Akik leméretuk, biztos az albán fagyihoz vannak szokva, ahol kapnak egy jó nagy adag szemetet. Rendes fagyizóban meg térfogatra kisebb az adag és azt hiszik átverik őket. Én kétszer láttam lemérető vásárlót, mindkettő több volt a kiírtnál.
2022. jún. 22. 00:43
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
14. Pontosan.Én úgy vettem észre, hogy kicsit többet raknak a kanálba, ami biztos, hogy kalibrálva van 5 dkg-ra.
2022. jún. 22. 09:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Az pedig az eladónak nem jó, hogy rendszeresen túlméretezi az adagot 20-40 százalékkal
2022. jún. 22. 11:05
 17/17 anonim ***** válasza:
16. Azért túlzás, amit írsz.
2022. jún. 22. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!