Mennyi volt a legtöbb idő amíg megkaptad a kajádat a Mcdonalds-ban?
Egy évben kb 3 alkalommal betérek a mekibe, szóval nagyon nem sűrűn.
Viszont a legutóbbi látogatásomnál erősen elgondolkoztam a panaszkönyv és a pénzem visszakérésén.
55 percig vártam 3 sima sajtburgerre, 4 dl kólára.
Sűrűn elnézést kértek, nem is csaptam patáliát, de gondolkodóba ejtett, hogy ha gyors étterem, akkor milyen a sima?
Így elmentem egy " igazi " étterembe másnap, ahol gulyás levest, sült őzgerincet kértem barna rizs ágyon. Hozzá egy pohár bort, majd desszertnek egy tiramisu-t.
Nagyjábol negyedórát vártam az ételre.
Neked mennyi volt a legtöbb idő amig még komoran bár, de elnézted a késést?
"55 percig vártam 3 sima sajtburgerre, 4 dl kólára."
"Így elmentem egy " igazi " étterembe másnap, ahol gulyás levest, sült őzgerincet kértem barna rizs ágyon. Hozzá egy pohár bort, majd desszertnek egy tiramisu-t."
Azt ugye tudod, hogy az étel (bámilyen) elkészüléséhez idő kell? Nyilván egy gulyásleves, sem semmi más, nem készül el 15 perc alatt, szóval melegített kaját kaptál. Van, hogy megcsúszanak a gyorskajáldák is, pláne foodpanda és hasonlók miatt. De ha igazi, frissen készült ételt szeretél enni, akkor nyilván több időbe telik elkészíteni és többet kell rá várnod, mint a melegített kajára.
#5#
Valójában mellékes, hogy egy étteremben mennyi idő alatt viszik ki a megrendelt ételt, azt nem is kellett volna megemlíteni.
A lényeg, hogy a McDonald’s önmagához teljesít nagyon alul a vendégek hosszú ideig tartó várakoztatásával.
Ennek az étteremláncnak ugyanis valamikor a gyorsaság volt a védjegye, ha a vendégeket nem tudták szinte azonnal (1 percen belül kiszolgálni), nyitottak egy másik "bódét" is a közelben... ezzel az üzletpolitikával lett népszerű a McDonald’s, ha valaki enni akart szinte azonnal megkapta a kért adagot.
Ez már régen megváltozott, a McDonald’sban is elterjedt hogy bizony várni kell néhány percet, no de azért ne férjen már bele, hogy sokszor negyedórákban is mérhető a várakozási idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!