Egy "nápolyi stílusú pizzát" ha elvitelre kérek, és olyan 10 percet gyaloglok vele hazáig kipróbálásig, megmarad az élvezeti értéke még?
Figyelt kérdés
2022. jún. 12. 20:50
1/10 anonim válasza:
Hogy lehet egy pizzár kipróbálni?
2/10 A kérdező kommentje:
ahogy egy kérdezőnek beszólni
2022. jún. 12. 21:23
3/10 anonim válasza:
Szerinted KOMOLYAN van olyan étel, amit 5 percen belül meg kell enni, hogy élvezhető legyen?
Ekkora égbekiáltó kreténséget minek kérdezel?
4/10 A kérdező kommentje:
nem gondolom kreténségnek. azért kérdezem, mert ennek a típusú ételnek kifejezetten azt javasolják hogy elkészülte után egyből fogyasszuk
2022. jún. 12. 21:31
5/10 A kérdező kommentje:
(és mivel én még nem ettem, nem tudom csorbul-e az élmény ez esetben)
2022. jún. 12. 21:32
6/10 anonim válasza:
Minimálisan puhulhat a széle, de ezt kivédheted azzal, ha résnyire nyitva hagyod a dobozt. Ha ez nem opció, akkor se vesztesz kb. semmit az élvezeti értékéből, szóval egészségedre.
7/10 anonim válasza:
Ja és 3: Mond neked valamit a carbonara? Ha túl hamar eszed, még nem lesz elég sűrű a szósz, ha túl sokat vársz, túl sűrű lesz.
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm
2022. jún. 12. 21:39
9/10 anonim válasza:
Ha hazaérsz előmelegített sütőbe beteszed két percre - olyan lesz mintha akkor vették volna ki a kemencéből.
10/10 anonim válasza:
Sőt, én még csinálnék is otthon egy másik pizzát, és akkor kettő lesz. Így mindenki jól jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!