Olyasmire gondolok, mint mondjuk egy meki, könyvtár, vagy valami zárt hely, ahol biztonságosabb várakozni, mint egy vasútállomáson. Leginkább az este 10 és hajnali 2 közötti/körüli idősáv érdekelne.
Igazából azt csak hallottam, hogy nem biztonságos vasútállomáson csövelni, tényleg így volna? Vagy esetleg van valahol egy 'éjjeli őr', vagy valaki?
Tizenéves lány vagyok, és koncertre megyek fel, viszont szállásfoglalásra már sajnos nincs keretem. Ismerősöm sincs, akinél meg tudnám húzni magam.
Hol lesz a koncert? Ugy konnyebben tudunk mondani vmit.
Amugy igen a vasutallomas felejtos,nincs ott senki aki ott dolgozna es ejjel eleg gazos.
Forgalmas helyen meki,kfc stb gyorsettermek 0-24-ben vannak.
2022. jún. 5. 21:24
2/5 A kérdező kommentje:
Budapest parkban lesz a koncert, de haza majd valószínűleg a nyugatiból indulok, úgyhogy mindkettő környéke jó lehet
2022. jún. 5. 23:15
3/5 anonim válasza:
A Budapest Park koncertek után nagyon sokáig nyitva szokott lenni, ott van leülős hely is. (amerre a kajás rész van) Ha nem küldenek ki, akkor ott elég biztonságos, egyszer én is ott voltam 4-ig, volt zene, lehetett bulizni is. De a körúton sok hely nyitva van egész éjjel, ahova be lehet ülni egy colára, vagy egyéb italra. Egyébként a Westend környékén is el lehet sétálgatni, szerintem a mozi miatt nyitva van az is éjfélig.
2022. jún. 10. 11:28
4/5 anonim válasza:
Egyébként Bp, főleg a Nyugati környéke sosem kihalt. Még hétköznap éjjel is sokan vannak ott, nemhogy hétvégén, mikor bulizni megy mindenki. Nem kell tartanod, mert biztos mindig van valaki a közelben, aki segít, ha baj van. Nem egy kihalt helyet kell elképzelni, a 4-es 6-os éjszaka is jár és sokan vannak rajta. Esetleg az is egy opció lehet, ha van napijegyed, hogy utazgatsz vele oda-vissza, azzal elég sok idő el tud menni. Aztán ha megy a vonatod, leszállsz a Nyugatinál és már ott is vagy.
2022. jún. 10. 11:31
5/5 A kérdező kommentje:
Egyébként sokkal barátságosabb volt a város éjjel, mint ahogy a "rémhírek" alapján számítottam rá.
Köszönöm szépen a válaszokat, túléltem egyébként :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!