Mi, és mennyibe kerül egy étteremnyitása?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Éttermet szeretnék nyitni egy barátommal. Még csak ötlet szintjén járunk, de nagyon ambicionáltak vagyunk az gondolat iránt, hogy éttermet nyitnánk. Valaki le tudja írni, hogy kb hogyan működik a dolog? Mennyi költséggel lehet számolni. Tudom,hogy semmi konkrétumot nem írtam le az étteremmel kapcsolatosan. Általános információra volna szükségem. Hozzávetőlegesen mire lehet számolni. Köszönöm! Üdv,F.R.2022. máj. 27. 14:06
11/14 anonim válasza:
Nem mindegy hogy Alsokismackofalvan szeretnél egy kisvendeglot nyitni, vagy Budapesten a belvárosban egy fine dining helyet....
12/14 anonim válasza:
Szinte nulla befektetéssel csináljatok nyáron mozgó jégkásást a strandokon.
13/14 anonim válasza:
Az étterem az pont nem az a kategória, ami nagy hasznot hozna. Még a legeslegjobb éttermeknél se garantált a magas profit. Viszont nagy összeg befektetésével jár. A fenntartás sem olcsó, pláne hogy egy szakács fizetése 6-800 ezer ft netto is lehet.
14/14 anonim válasza:
1-ső lépés
Keressetek valakit aki hasonlót csinál, van tapasztalata, látott már éttermet üzemelni is belülről, nem csak vendégként.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!