A Mcdonalds mosdóját akkor is lehet használni, ha nem vásárolok semmit?
Általában kell blokk. De nem mindenhol.
Régen sokan nyilvános wcnek használták. Gondolom, ezért vezették be.
Huhhh de utálom ezt, az összes ilyet aki képtelen egy rohadt ásványvizet venni, hogy elmehessen WC-re. Nem csak mekiben játszák. Besétál az étterembe célirànyosan elindul a WC felé, elfordítja a fejét (mintha így nem látnánk) és köszönés nélkül megy szarni/hugyozni!!! Majd 3-szor ráköszönsz és csak megy előre.
Hozzáteszem, aki eddig odajött "elnézést kérek, használhatom a mosdót, veszek valamit?" Erre mindig annyit mondtunk "nyugodtan menjen, nem szükséges"
Ne legyünk már tahók
A mosdóhasználat költségét a fogyasztott termék ára tartalmazza. Aki nem fogyaszt, nem járul hozzá a költségekhez. Nem vagyok vendéglátós, és kifejezetten kritikus bejegyzéseket szoktam írni a vendéglátósokról, de ez hozzátartozik a tárgyilagossághoz.
Ausztriában, Csehországban azt tapasztaltam, hogy használat előtt kell fizetni, és a kapott blokkot fizetéskor beszámítják. Így nem járható út a kód elkérése, többszöri használata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!