Ha rendelek egy étteremből egy bolognai spagettit és egy somlóit,csak nekem lenne logikus,hogy nem a forró tésztás dobozra teszem a somlóit,hogy ne olvadjon szét a somlói?
Figyelt kérdés
Hihetetlen milyen amatőr éttermek vannak.. mindezt 4 ezer forintért2022. ápr. 12. 22:56
2/18 anonim válasza:
A forró doboznak minden oldala forró. Jó, mi?
4/18 anonim válasza:
Miért, hová tennéd? Ja, hogy külön hűtőtáskába?
5/18 anonim válasza:
Szerintem a kérdező arra gondolt, hogy a kőkemény 4000 forintjáért (borravalót gondolom egy fillért sem adott) 2 külön hintóval szállítsák ki neki a 2 dobozt.
7/18 anonim válasza:
Hol kerül 4000 Ft-ba egy bolognai meg egy somlói?
8/18 anonim válasza:
A kiszállítás minden esetben kompromisszumos. Nem csak ezért, sok más dolog miatt is. Kivétel nélkül, minden esetben.
Ezt vállalod, amikor ahelyett, hogy étterembe mennél, otthonra rendeled a kaját.
Ez sajnos nem egy virtuális valóság, hogy lenyomsz egy enter gombot, és odaterem neked minden, tökéletes minőségben.
Ez az élet, ahol működik a termodinamika, és annak is örülhetsz, hogy egyáltalán van még olyan ember, aki megfőzi, meg kiviszi neked a kajádat.
9/18 anonim válasza:
A futár tudja egyáltalán, hogy milyen kaja van a dobozban? Nem mintha érdekelné, azt hiszem engem sem izgatna.
10/18 anonim válasza:
Szerintem a kérdező elvárná, hogy az otthonába is porcelántálba kapja az ételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!