Egy tortaműhelyben mikor állnak neki a tortának?
Figyelt kérdés
Bocsi, ha zavaros lesz, csak épp nagyon stresszelek.
Röviden annyi, hogy rendeltem egy elég nagy tortát most hétvégére, de váratlan probléma történt (többen is lebetegedtek) ami miatt jó lenne áttenni jövő hétre a megrendelést.
Persze megoldható úgy is, ha ez nem jó, de jobb lenne tudnom, hogy mennyire kivitelezhető így.
2022. ápr. 8. 09:59
2/6 anonim válasza:
Szerintem most még visszamondhatod.
3/6 A kérdező kommentje:
Hétfőn, és vasárnapra kértem
2022. ápr. 8. 10:09
4/6 anonim válasza:
Akkor mint írta, nyugodtan visszamondhatod.
5/6 anonim válasza:
Ezt egyértelműen a tortaműhely fogja megmondani, de nyilván az a jó hely, ahol vasárnap készülne ez a torta, hiszen úgy a legfrissebb.
6/6 anonim válasza:
De akkor ne itt kérdezz minket, akik nem ismerjük a részleteket, hanem mielőbb hívd fel a tortaműhelyt, és egyeztessetek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!