Van Budapesten olyan bár ahol álló asztalok vannak? Szakmai összejövetel szervezéséhez volna szükségem ilyen helyre, ahol az emberek mobilisek tudnak maradni.
Figyelt kérdés
2022. ápr. 6. 15:21
1/9 anonim válasza:
Bármelyik rendezvényhelyszínen tudnak felállítani ilyen "könyöklő asztalt", kölcsönzőből hoznak...
2/9 anonim válasza:
Szakmai rendezvényt nem raknék bárba, nem igazán alkalmasak erre. Viszont bármelyik rendezvényhelyszínen kérhetőek álló asztalok szerintem.
3/9 A kérdező kommentje:
Annál kisebb léptékű összejövetelre kell gondolni, hogy privát helyet béreljek. Ráadásul saját indíttatásból csinálom, zsebből nem szívesen fizetném, ott meg még nem tart a dolog, hogy belépődíjas legyen (meg eleve nem is biztos, hogy volna értelme neki, miközben rengeteg italozó ingyen is tárt karokkal várna).
2022. ápr. 6. 15:43
4/9 A kérdező kommentje:
Egyébként a Covid előtt volt már pár kör pozitív eredménnyel, semmi negatívum nincs a bárban, ha lehet beszélgetni (nincs hangos zene és tömeg). Tényleg csak az álló asztal a hiányzó elem, mert normál asztaloknál kényelembe helyezik magukat az emberek és 1-2 órán át ugyanazzal a 3 emberrel beszélgetnek, miközben a cél a networking. :)
2022. ápr. 6. 15:47
5/9 anonim válasza:
csak nem valami MLM-rendezvény? :)
6/9 anonim válasza:
#5 nekem is egybol ez jutott eszembe :D
7/9 A kérdező kommentje:
Azért mutatja a hazai állapotokat, hogy az MLM ugrik be elsőre és nem a szakmai célú networking mint legalapvetőbb része a hatékony iparági fejlődésnek. :) (Ami nálunk nem létező kifejezés, miközben nyugaton alap.)
2022. ápr. 8. 11:17
8/9 anonim válasza:
Nálunk van szakmai célú networking, de nem bárokban magán jellegű szervezéssel... Ezért fura amit ti csináltok.
9/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen szakterületen mozogsz, de IT-ban alig-alig akad. Ami van, az mind egy-egy szűk kör egyedi kezdeményezése. A bárt mint negatívumot nem tudom értelmezni, valószínűleg egész más fogalomról beszélünk networking alatt. Nyugaton is standard a bárban rendezett ilyen célú esemény, sőt őszintén szólva el sem tudom képzelni milyen lehet az ami NEM ilyen. Pontosabban el tudom, de elég szomorúságosnak tűnik. :)
2022. ápr. 9. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!