Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Magyarországon hamarabb...

Magyarországon hamarabb lehetett kapni hamburgert mint gyrost?

Figyelt kérdés
melyik street foodot ismertük meg később és milyen különbséggel?
2022. ápr. 4. 22:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hamburger vagy 15 évvel korábban, már a 80-as évek elején is volt.
2022. ápr. 4. 22:44
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Biztos, hogy hamarabb. Hamburgert én először a 80-as évek közepén ettem. Gyros-t Mo-n pedig még sohasem. Szerettem volna, de még soha nem láttam olyan helyet, ahol árulták volna. Felénk még éttermekben sem lehet kapni, kis kajáldák meg egyáltalán nincsenek is.
2022. ápr. 4. 23:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2022. ápr. 5. 00:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Hamburgert itt láttam először, gyros-ról még jó ideig nem hallottam :-)

https://www.youtube.com/watch?v=QHstwJOgL-c

2022. ápr. 5. 12:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hamburger volt hamarabb. A 80-as évek végén a Nyugatinál lévő Westend-udvarban ettünk rendszeresen.

[link]

" Az igazi nehézsúlyú versenyzők pedig a "bucik" voltak. Ezek a bizonyos bucik olyanok voltak, mint a mai hamburgerek, csak épp úgy viszonyultak hozzájuk, mint Tyrannosaurus Rex a Zöldgyíkhoz. Akkora bucikba volt betömve 1-2-3-4 hamburger"hús", amiket megfogni is nehéz volt, nemhogy harapni belőlük egy olyat, hogy az ember egész feje ne ússzon a mustárban és ketchupban."

Erre mondtuk anno, hogy "nem hányok, eszem"..:)

Gyrosról akkor én még nem is hallottam.

2022. ápr. 5. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!