Hogy hívják ezt a helyet?
Tavaly mikor karácsonyi vacsora után járkáltunk a belvárosban, észrevettünk egy bárt, ahova nagy bánatomra nem mentünk be, de most nagyon keresem. Hátha valaki ráismer, és ki tud minket segíteni:
- Füge Udvar - Kálvin tér környékén van valahol, sajnos nem tudom belőni merre de biztos hogy ott benn nagyon a belvárosban
- Hatalmas földig érő ablakokon lehet belátni a helységbe
- Sötétzöld bútorok, székek, fekete (?) asztalok
- Sötét színű fal
- A bár részlegen hatalmas szinte plafonig érő italospolc tele italokkal
- Piros (?) neonfénnyel volt felírva a bár neve a falra
Ha valaki ráírsmer légyszi, légyszi segítsen ki. Köszi.
Én pedig mondtam, hogy nem a Füge Udvarról beszélek....
Füge Udvar környékén van... onnan indultunk el, és elmentünk emellett a hely mellett amiről leírtam a jellemzőket. A Füge Udvar egyik kritériumnak, jellemzőnek se felel meg amit leírtam, de ok....
Tudom mi a Füge udvar.
Segíteni nem tudok, de kiállok amellett, aki próbált neked segíteni. Fogalmazz pontosabban, kérdező, mert nem vagyunk gondolatolvasók, hogy a Füge udvar puszta említése azt akarta jelenteni, hogy nem a Füge Udvar környékén van a hely.
Esetleg úgy kell érteni a kiírást, hogy valahol a Füge Udvar és a Kálvin tér közötti útvonalon található?
Esetleg a Spíler Bár?
Belinkelek neked egy keresést, ha sikerül. És itt megtudod nézni az összes budapesti bárt ami van, képekkel, értékelésekkel együtt. Nézegesd, keresgélj, hátha az egyikre ráismersz:
AMit javasolni tudok, hogy a google maps-ba add be a Füge Udvar címét meg a Kálvin teret gyalogos útvonalkeresésre, kinagyítva végig tudod nézni, milyen vendéglátóhelyek vannak arrafelé. Ezeket megkeresve talán megtalálod, amit keresel.
Lehet, hogy a Ruin Bars az, de nem biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!