Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Jó ázsiai étterem Bp és...

Dr.med.habil. Genya kérdése:

Jó ázsiai étterem Bp és környékén?

Figyelt kérdés
Ahol finom garnélarák van, meg főtt mandu/gyoza/dumpling?

2022. márc. 26. 20:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyvárad téren van egy híres, nagyon népszerű és annak ellenére nagyon nagyon drága.

Soha nem voltam, de arra felé dolgoztam, és mindig ebéd-vacsoraidőben láttam ilyen bazidrága autókat felsorakozni egy ház előtt és utána néztem mi ez az épület.. ázsiai étterem.

2022. márc. 26. 20:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Jegenye u... monori center környékén nézz szét...
2022. márc. 26. 20:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Asian Street Food a Keletinél.
2022. márc. 26. 21:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Milky Way-re 1 szavazat. Baromira el van dugva ugyan.
2022. márc. 26. 22:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Jegenye utcában és a szomszédos másik kettőben kb. az összes. Spicy Fish, Milky Way, Mandarin Grill, Wan Hao az inkább prémium helyek, de az egyszerűbb kinézetűeknél is nagyon széles étlap van.

Ebben a csoportban tudsz konkrét beszámolókat olvasni: [link]

2022. márc. 26. 22:57
 6/8 anonim ***** válasza:
China Town étterem a Népszínház utcában. Autentikus kínai étterem.
2022. márc. 27. 10:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Kínai éttermekre pár tipp:

1. A Jegenye utcában lévő éttermek többsége tényleg egész jó.

2. Kivéve egyet, a 一品餐厅 (Yīpǐn cāntīng - Yipin Étterem). Az elég borzalmas.

3. Ami szintén híres, a Mimóza. Wang mester éttermeinek egyike, de a többivel ellentétben, itt nem nyugatiasította el a kajákat.

4. Ha igazán-igazán autentikusra vágysz, akkor inkább a Kőbányai úti kínai negyedbe érdemes menni, a régi Ganz-Mávak területére.

Bár nehéz megtalálni a helyeket (kívül, illetve a fő utcákon, csak az autentikusnak tűnő "büfé"-ket találod), mert el vannak dugva hátsó utcákba (amihez csak úgy férsz hozzá, ha átmész egy raktárépület szervízfolyosóján), vagy fent vannak az emeleten az üzemi mosoda mellett, ahova csak akkor mész, ha célirányosan tudod, hogy oda kell menni.

Viszont itt a 4. pontban említett helyekhez érdemes egy WeChat felhasználót létrehozni, mert csak úgy lehet fizetni. Nem fogadnak el semmilyen valutát, vagy kártyát, csak a 微信付 (Wēixìn fù - WeChat Pay) működik.

2022. ápr. 1. 20:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon koszi mindenkinek, ment a zold pacsi! 😍
2022. ápr. 2. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!