Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Budapesten működik még a...

Budapesten működik még a Kolobok étterem?

Figyelt kérdés

Egy kárpátaljai ételeket kínáló étterem:

[link]

Elég régi a cikk, de én csak most találtam rá. Tudjak valaki véletlenül, hogy működik-e még az étterem?

2022. márc. 16. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Googlet nem kerdezted? Rögtön kiírja h végleg bezárt.
2022. márc. 16. 21:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon-nagyon rég bezárt.

Ha ukrán ételeket akarsz enni, akkor ott az Ukrán Udvar. Külön kárpátaljai ételek nincsenek.

2022. márc. 16. 21:41
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Sajnálom, hogy bezárt, szívesen kipróbáltam volna. Az Ukrán Udvart nem ismertem, oda még lehet betérek egyszer. :)

A Google-ba amúgy beírtam, de nekem nem írta ki, hogy végleg bezárt. Úgy írtam be, hogy "Kolobok étterem Budapest" és nem tudtam meg semmi aktuálisat. Ha máshogy írtam volna be, lehet sikerül, de nekem nem jött össze.

2022. márc. 17. 13:06
 4/4 anonim ***** válasza:

3: csak egy gyors segítség: a cikkben szereplő kolobok ételbár szókapcsolatot írtam be, erre rögtön jobb oldalt ott a kép, térkép, és piros disclaimer, hogy végleg bezárt.

[link]

2022. márc. 17. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!