Mi volt a leggusztustalanabb dolog amit egy étteremben tapasztaltál?
Gondolok itt az adott ételre, vagy higiéniára vagy ami neked gusztustalan volt és nem mentél többet vissza az adott helyre.
Kfc, mcdonalds, Burger King, Gyorséttermek
Éttermek a belvárosban. Lassú helyek.
Vidéki étteremben voltam szakács tanulóként nyári gyakszin.
Elég nagy hírneve van mai napig is a helynek.....Hááát mit is mondjak, az ANTSZ a 3hónapos ottlétem alatt 7x látogatott el a helyre
Fenyegetőztek, hogyha nem baszunk rendet akkor bezárják
Aztán a nagy főnök bement velük mindig az irodába (gondolom lefizette őket) mert utána jókedvűen mentek el mindig😂
A helyről annyit, hogy penészes csempék, vastag zsírral megspékelve, mellé állati ürülék a mosogató részlegen, a kajákkal alapvetően nincsen gond,de így hogy tudom mivan a konyhai részen KÖSZI DE NEM😂😅😅
Én egy belvárosi mekiben dolgoztam. Tudom, hogy a HACCP be nem tartása több mekiben is visszatérő probléma, de mivel a mi éttermünk a belváros közepén volt nagy forgalommal, nekünk nagyon kellett figyelni rá. Minden sztenderdet betartottunk (és betartattak) kézmosás, törölgetés, rongyok, takarítás, grilltisztítás stb. Olyan tiszta volt a konyha, hogy a padlóról enni lehetett volna. Ezt csak azért írom, hogy a mekiről legyen egy pozitív példa is.
A legdurvább az a kőbányai piac egyik kínai étterme volt. Kutyatálba adták a levest, szerintem maga a "kifőzde" sem legálisan működött. Olyan kaják voltak, hogy ilyen emberi fogyasztásra full alkalmatlan. Retek, kosz, dzsuva, HACCP teljes hiánya, szerintem a hús is ilyen elgázolt állatokból volt, már elnézést.
A másik egy budapesti neves étteremben esett meg. Egy akkora szájbatekert hajszál figyelt ki a köretből, hogy azt hogy a búsba nem vették észre a mai napig nem tudom.
A harmadikban igazából nem a kajával volt gond. A pincér a műszak közepén az étterem közepén a vendégek előtt minden előzmény előtt sugárban összehányta magát. Először még sajnáltam hogy beteg, vagy valami baja van, mert mégiscsak emberek vagyunk. Aztán zengett a főnök kiabálása, hogy még egyszer bejön valaki másnaposan, meg bulizik a műszak előtt az mehet máshova. Na így már más a leányzó fekvése. Undorító volt, de azóta csak nevetünk rajta.
Hála Istennek nincs sok rossz tapasztalatom, pedig sokat járok étterembe.
Egy kisvárosi vendéglőbe történt meg, hogy hajszál volt a savanyúságba. Nekem ez akkor ott annyira elvette a kedvemet, hogy alig tudtam megenni a többi ételt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!