Olyan kocsmát keresek, ami a Keleti pályaudvar környékén van, és már reggel 4-től nyitva tart. Tudtok ilyet?
Figyelt kérdés
0-24-es lenne a legjobb, ami nem is túl drága.
Volt a piros 7-es, de az átalakult... sajnos. :(
2022. márc. 8. 14:50
1/6 anonim válasza:
Lehet jobban jársz ha főzöl le magadnak termoszba kávét és azt iszod reggel, van elképzelésem milyen emberek vannak hajnalban egy pályaudvar környéki kocsmában... De persze te tudod.
2/6 anonim válasza:
A legkorábbi is csak 6-kor nyit a környéken az általam ismertek* közül (Mister söröző, talán Thököly út 20) :(
*nem vagyok alkoholista, csak ismerem a környéket, és most ellenőriztem neten a nyitvatartásokat
3/6 A kérdező kommentje:
A fentebb írt Piros 7-es nagyon jó hely VOLT! 0-24 nyitvatartás, estére biztonsági őr. Kötözködő és lump alakok ha ne adj Isten betévedtek, gyorsan kint is találták magukat. Se kéregetők, se tolvajok nem maradhattak (be volt kamerázva), a kiszolgálással mindig elégedett voltam. Az első vonatom reggel 6-kor indul, korábban ha bezárt a hely, ahol voltam, mindig oda mentem. Közel volt a vonathoz, biztonságos, és korrekt árak voltak. Nekem tökéletesen megfelelt...
2022. márc. 8. 16:51
4/6 anonim válasza:
én a Derbybe járok, ha úgy van, de az csak délelőtt nyit :(
6/6 anonim válasza:
2-es...egy anonim oldalon minek menteget magad? meg egyébként is.... kit zavar, ha alkoholista vagy, vagy ha nem vagy az? :D főleg itt... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!