Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Olyan kocsmát keresek, ami a...

Olyan kocsmát keresek, ami a Keleti pályaudvar környékén van, és már reggel 4-től nyitva tart. Tudtok ilyet?

Figyelt kérdés

0-24-es lenne a legjobb, ami nem is túl drága.

Volt a piros 7-es, de az átalakult... sajnos. :(

2022. márc. 8. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet jobban jársz ha főzöl le magadnak termoszba kávét és azt iszod reggel, van elképzelésem milyen emberek vannak hajnalban egy pályaudvar környéki kocsmában... De persze te tudod.
2022. márc. 8. 15:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A legkorábbi is csak 6-kor nyit a környéken az általam ismertek* közül (Mister söröző, talán Thököly út 20) :(

*nem vagyok alkoholista, csak ismerem a környéket, és most ellenőriztem neten a nyitvatartásokat

2022. márc. 8. 15:58
 3/6 A kérdező kommentje:
A fentebb írt Piros 7-es nagyon jó hely VOLT! 0-24 nyitvatartás, estére biztonsági őr. Kötözködő és lump alakok ha ne adj Isten betévedtek, gyorsan kint is találták magukat. Se kéregetők, se tolvajok nem maradhattak (be volt kamerázva), a kiszolgálással mindig elégedett voltam. Az első vonatom reggel 6-kor indul, korábban ha bezárt a hely, ahol voltam, mindig oda mentem. Közel volt a vonathoz, biztonságos, és korrekt árak voltak. Nekem tökéletesen megfelelt...
2022. márc. 8. 16:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
én a Derbybe járok, ha úgy van, de az csak délelőtt nyit :(
2022. márc. 13. 17:06
 5/6 anonim ***** válasza:
mi lett a piros hetessel?
2022. márc. 13. 17:07
 6/6 anonim ***** válasza:
2-es...egy anonim oldalon minek menteget magad? meg egyébként is.... kit zavar, ha alkoholista vagy, vagy ha nem vagy az? :D főleg itt... :D
2022. márc. 13. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!