Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A Mekit szereted jobban, vagy...

A Mekit szereted jobban, vagy a Burger Kinget? Miért?

Figyelt kérdés

2022. febr. 27. 15:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

BK

Meki is jó, de ha választani kell BK

KFC meg fúj, rosszul vagyok tőle

2022. febr. 27. 17:16
 12/22 qkker1 ***** válasza:
100%
BK, jobbak az ízek, jobb a választék.
2022. febr. 27. 20:03
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Mccafe leginkabb

Nem kedvelem a gyorséttermi ételt

2022. febr. 27. 23:20
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Mindenhol mas cuccok jok.

Meki: dupla sajtos mcroyal, csirkeburger, wrapek, van édesburgonya, és a sima sajtburger és a fagyi sokkal jobb

Burger: chilicheese bármi, crispy chicken szendvicsek rohadt jók.

2022. febr. 28. 16:00
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Burger King a Rebel Whopper miatt. A mekinek még nem is létezik hasonló szendvicse ha jól tudom, évek óta nem voltam ott.
2022. márc. 2. 10:59
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Burger King. Nekem jobban ízlenek az ételek, a nagy burgerek nagyobbak, mint a mekis nagy burgerek, jobb az ár-érték arány, jó kuponok vannak az appban. +Reggel a reggeli termékek mellett az egész választék kapható, ellentétben a mekivel.

Amiben jobb a meki szerintem, azok a szezonális, ideiglenes burgerek. Illetve a digitális rendelési lehetőségek közül a mekis kioszkok jobban bejönnek, mint a BK app, ami állandóan helymeghatározással lassítja a rendelési folyamatot, és sokszor nem is működik megfelelően.

2022. márc. 5. 18:12
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyiknek vannak jobb és rosszabb termékei.
2022. márc. 7. 23:24
 18/22 anonim ***** válasza:
67%

1. Meki.

2. BK.

2022. márc. 13. 00:14
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Meki
2022. márc. 14. 16:39
 20/22 anonim ***** válasza:
63%
Meki még mindig több helyen van, jobb az ízvilága is ám a BK sokkal laktatóbb, olcsóbb és vásárló-barátabb, lehet appon keresztül rendelni, a shakjeik köröket vernek a jégkásás-szerű Meki "shakejeire", ám a BK burgerei olyan ízűek mintha egy kerti grillről hoztad volna be így simán elkészíthet bárki egy Whoppert mint pl egy Big Macet ami tele van pakolva minden fajta édesítőszerrel stb. Ha gyakoribb lenne a BK, és olyan helyen ahol mindennnap megfordulok akkor szinte mindig oda járnék, de mivel nincs így a Mekit kell mondanom.
2022. márc. 17. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!