A legtöbb étteremben miért nincs főzelék az étlapon?
Figyelt kérdés
Emlékszem még gyerekkoromban, a 90-es években szinte mindenhol volt, átlagos éttermekben (nem a kifőzdékről beszélek). Most kb sehol, pedig ezeket is lehetne turbózni, különböző fűszerekkel. Vagy egyszerűen nincs rá igény?2022. febr. 3. 18:53
1/8 anonim válasza:
Hát átlag ember azért megy étterembe, hogy valami olyat egyen, amit otthon nem tud
2/8 anonim válasza:
Inkább kifözdékre jellemző a főzelék, komolyabb éttermekben az emberek nem keresik, ott különlegesebb vagy ritka alapanyagokból készült ételeket akarnak enni.
Emellett igen kevés ember az, aki feltétlen akar főzelékeket enni, a többségnek nem igazán van rá igénye.
3/8 anonim válasza:
Ahogy előttem is írja valaki, munkahelyi kajáldákban, kifőzdékben mindig van főzelék. De manapság az éttermekben legfeljebb "újragondolt" főzelék van, valami innovatív módon elkészített zöldség. Nem sűrű rántással...
4/8 anonim válasza:
Pont azt akartam írni, amit a 3. is, hogy nívósabb étteremben a zöldségeket kreatívabb módon illik elkészíteni, vagy ha nem is extrázzák, egy saláta vagy vajban párolt zöldségköret sokkal népszerűbb és jobban passzol a mostanában népszerűbb feltétekhez (mert pl pörkölt helyett is inkább grill húst szokás adni)
5/8 anonim válasza:
Az egri Macok bisztróban isteni újragondolt főzelékek vannak. Nyáron mennyei tökfőzeléket ettük ott kaporhabbal, most az étlapon sült burgonya főzelék van.
6/8 A kérdező kommentje:
5-ös, egri vagyok, köszi a tippet, már rég voltam ott. :)
2022. febr. 3. 21:12
7/8 anonim válasza:
Juj de jó neked 😁 mi évente egyszer tudunk elmenni. Mennyei ott a kaja!
8/8 A kérdező kommentje:
Legközelebb nézzetek el a Triflába is, nagyon jó hely. :)
2022. febr. 4. 09:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!