Ha elsírom magam egy Svájci étteremben meglátva az árakat az étlapon, van rá esély hogy adjanak kedvezményt?
Figyelt kérdés
Tényleges sírásról lenne szó.2022. febr. 1. 23:23
1/12 anonim válasza:
Még én is kiröhögnélek, nemhogy a svájciak.
3/12 anonim válasza:
Ahol én voltam ott a csöveseknek mindig raktak ki megmaradt kajákat. Repülj rá egy olyanra. Nem baj ha nem vagy csöves mutatod a magyar személyidet egyből érteni fogják
4/12 anonim válasza:
Hát hogyne, kedvezményt. A svájci gazdaság legkevésbé jövedelmező üzletága az étterem, azon belül is főleg a kaják. Egy 35 frankos Zürcher Geschnetzeltesen talán ha 4 frank haszon van.
6/12 anonim válasza:
Max megkérnek, hogy távozzál, mert zavarod a normális vendégeket.
8/12 MDaniel98 válasza:
Na, ez kizárt. Szólj, ha a svájciakból valaha valamilyen kedvezményt sikerült kicsikarni.
9/12 anonim válasza:
Jajjistenem...! :-D
Hány éves vagy? KÖzépsőcsoportos? :-D
10/12 anonim válasza:
Nem, de max feltesznek a Tiktokra
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!