Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A Párkányi parasztétterem el...

A Párkányi parasztétterem el kapcsolatban milyen tapasztalatok vannak ?

Figyelt kérdés
2022. jan. 12. 19:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Imádom! A kaják is nagyon finomak, nagy adagok vannak, de amit a kiszolgálók művelnek...könnyesre röhögöm magam minden alkalommal!
2022. jan. 12. 19:53
 2/11 anonim ***** válasza:
98%
Én kb 2 hónappal ezelőtt voltam ott, évfordulónkat ünnepeltük Szlovákiában és a párom meglepiből elvitt oda is. Sajnos csak második nap sikerült bejutnunk, mivel tele voltak, másnap viszont már előre odaszoltunk Szerintem marha kreatív, szuper élmény volt. Az ételek is tetszettek
2022. jan. 12. 21:40
 3/11 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon klassz hely.
2022. jan. 13. 08:09
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
Nekem nem jött be, a rendelés elrontották, a kaja középszerű, a paraszti stílus meg nekem nem jött be.
2022. jan. 13. 15:12
 5/11 anonim ***** válasza:
70%
Érdekes volt. A kaják nem kiemelkedően a tálálás viszont jó, tetszett a sok saláta. Jó a sörük. Villát nem adnak, csak kanalat és kést kapsz a fogásokhoz. A "paraszti" beszolások nekem kevésbé tetszettek, de azért visszamegyek még.
2022. jan. 17. 16:44
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
2 éve voltam. Az udvar mint egy méh telep, rendezetlen. Most nem tudom milyen. Bent a céltalanul sok csontvázat nem értettem. A berendezés ezt leszámítva tetszett. Megfelel a középkor hangulatának. Leves közepes alá, főétel jó, saláta, saláták kiválóak. Sör szintén kiváló. Beszolások a felszolgálók részéről jópofák. 1X érdemes kipróbálni. Ha tetszik a stílus úgy is visszamész.
2022. febr. 15. 07:23
 7/11 anonim válasza:
88%
Esküszöm, nem értem, miért fizet valaki azért egy rakás pénzt, hogy alpárian beszéljenek vele és sértegessék. Próbálom megérteni, de nem sikerül. Miért jó az bárkinek is, ha a rendelést úgy hozzák ki, hogy "tömjétek a pofátokat!". Bármelyik egészséges férfinak az pozitív, ha mondjuk a feleségét Csöcsösnek, az anyját meg Vén Sárkánynak hívják mások előtt? Vagy ez olyan, mint a prostiknál a Domina? Ez ilyen rejtett öngyűlölet?
2022. aug. 21. 20:37
 8/11 anonim ***** válasza:
79%

7# Egyszer érdemes kipróbálni. Akkor megtudod, hogy nem jön be ez a stílus. Én megtudtam.

Nem megyek többet, mert gasztronómiailag sem volt kiemelkedő élmény. Normál, semmi extra.

A felszólgálókat pedig nem lehet fehérnépnek, cselédek, "csocsösnek" hívni.

Kiprobáltuk, pipa.

2022. aug. 21. 20:57
 9/11 anonim válasza:
100%

Hát kösz, én kihagyom. Elképzeltem, hogy elviszem a családot, és az anyámat hangosan "Vén Banyának" nevezik előttem meg mindenki előtt.

Hát lehet adnék egy "parasztlengőt"!

Amúgy azért akaszt ki ez az étterem, mert csak Face-n 80 ezer követője van, és iszonyatosan megy. Tényleg erre van igény!? Tényleg ez kell az embereknek???

2022. aug. 21. 21:14
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
9# lehet, kollégám 3 hétre tudott csak foglalni
2022. aug. 21. 21:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!