A Párkányi parasztétterem el kapcsolatban milyen tapasztalatok vannak ?
Figyelt kérdés
2022. jan. 12. 19:23
1/11 anonim 

válasza:

Imádom! A kaják is nagyon finomak, nagy adagok vannak, de amit a kiszolgálók művelnek...könnyesre röhögöm magam minden alkalommal!
2/11 anonim 

válasza:

Én kb 2 hónappal ezelőtt voltam ott, évfordulónkat ünnepeltük Szlovákiában és a párom meglepiből elvitt oda is. Sajnos csak második nap sikerült bejutnunk, mivel tele voltak, másnap viszont már előre odaszoltunk Szerintem marha kreatív, szuper élmény volt. Az ételek is tetszettek
4/11 anonim 

válasza:

Nekem nem jött be, a rendelés elrontották, a kaja középszerű, a paraszti stílus meg nekem nem jött be.
5/11 anonim 

válasza:

Érdekes volt. A kaják nem kiemelkedően a tálálás viszont jó, tetszett a sok saláta. Jó a sörük. Villát nem adnak, csak kanalat és kést kapsz a fogásokhoz. A "paraszti" beszolások nekem kevésbé tetszettek, de azért visszamegyek még.
6/11 anonim 

válasza:

2 éve voltam. Az udvar mint egy méh telep, rendezetlen. Most nem tudom milyen. Bent a céltalanul sok csontvázat nem értettem. A berendezés ezt leszámítva tetszett. Megfelel a középkor hangulatának. Leves közepes alá, főétel jó, saláta, saláták kiválóak. Sör szintén kiváló. Beszolások a felszolgálók részéről jópofák. 1X érdemes kipróbálni. Ha tetszik a stílus úgy is visszamész.
7/11 anonim válasza:
Esküszöm, nem értem, miért fizet valaki azért egy rakás pénzt, hogy alpárian beszéljenek vele és sértegessék. Próbálom megérteni, de nem sikerül. Miért jó az bárkinek is, ha a rendelést úgy hozzák ki, hogy "tömjétek a pofátokat!". Bármelyik egészséges férfinak az pozitív, ha mondjuk a feleségét Csöcsösnek, az anyját meg Vén Sárkánynak hívják mások előtt? Vagy ez olyan, mint a prostiknál a Domina? Ez ilyen rejtett öngyűlölet?
8/11 anonim 

válasza:

7# Egyszer érdemes kipróbálni. Akkor megtudod, hogy nem jön be ez a stílus. Én megtudtam.
Nem megyek többet, mert gasztronómiailag sem volt kiemelkedő élmény. Normál, semmi extra.
A felszólgálókat pedig nem lehet fehérnépnek, cselédek, "csocsösnek" hívni.
Kiprobáltuk, pipa.
9/11 anonim válasza:
Hát kösz, én kihagyom. Elképzeltem, hogy elviszem a családot, és az anyámat hangosan "Vén Banyának" nevezik előttem meg mindenki előtt.
Hát lehet adnék egy "parasztlengőt"!
Amúgy azért akaszt ki ez az étterem, mert csak Face-n 80 ezer követője van, és iszonyatosan megy. Tényleg erre van igény!? Tényleg ez kell az embereknek???
10/11 anonim 

válasza:

9# lehet, kollégám 3 hétre tudott csak foglalni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!