Pesti pipi milyen?
Mivel Budapesten vagyok Kolis,és gondoltam rendelek majd kaják..
Mivel McDonald's meg hasonló ipari szendvicsekben nem bízzok,mert még kaját,egeret stb stb tesznek bele,vagy azért is mert egy normálisabb kaja 2000 forint.
Függ a konkrét Pipitől is, hogy milyen a szakács, de általában finom.
Viszont a menük kb. 2500 körül kezdődnek, szóval ha a mekit drágállod, ez se a te helyed lesz.
1
Jó,de az se mind1 hogy mi van benne,és per mekkora.
Kakát*
Autócorrect az kérdésben
5
Figyi,itten az koliban nem lehet ilyent hogy vízbe főzni vagy éppen olajban,akkor mit csináljak?
Ha Éhes vagyok,akkor nyilván nem az pénzemet fogom megenni...
Cityfoodnál vagy hasonló heti rendelősnél nézz körbe.
A koli környékén is biztosan van olcsó kifőzde, diákok miatt mindig megéri.
vízben is,akkor lehet ha éppen egy figyelő figyel,vagy esetleg ha jó fej,engedélyel,de kb akkor is letolnak ha nem szólok mert ugyebár vannak akik leforrázák az másikat/magukat..
És ezért tilos..
Akkor nyilván mit vegyek?
Mcdonals egy ipari hambi,burgerking megint...
Most kb pesti pipi vs vagy olcsóbb kaja..
és mai árak mellet nyilván pesti pipi ami megéri,mert már alig veszel valamit,2-3-5 ezer forint.
7
Thanks,kifőzdékkel meg úgy vagyok hogy van közelben.
Csak ugyebár ázsiai,és mind tudjuk,az is drága
Nem tudom melyik részen élsz. Mi a Széll Kálmán téri Pesti Pipihez vagyunk közel. Szerintem ár-érték arányban nem rossz. Nagyjából 3000 egy menü, amiben van hambi, krumpli, üditő. Én szoktam még salátát is kérni. Elég kiadós adag.
Az ázsiai kifőzdék között is vannak baráti árúak. Mi a 2. kerületi Kis Rókus utcait imádjuk, mert nagyon jó áron van a kaja, és finom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!