Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Milyen cipőt vegyek konyhai...

Milyen cipőt vegyek konyhai munkara?

Figyelt kérdés
Egy etterem konyhajan dolgozom mosogató es konyhai kisegitokent. A mostani labbelim egy acelbetetes feher bebújos hentescipő, ami nagyon nehez. Sokat jarok benne nap vegere nagyon megfajdul a labam. Most azert hasznalom ezt mert amikor felvettek sportcipoben jartam, de hamar rajottem hogy nem jó ötlet mert allandoan tiszta viz az egesz labfejem benne, plusz nagyon csúszik az olajos zsiros jarolapon. Tudnatok ajanlani valami cipot hol tudok olyat venni ami csuszasmentes, vizhatlan de mégse fülledjen meg benne a labam 12 oraban, es konnyu legyen. Minden otletet elfogadok akar netrol is megrendelem. A kenyelem a biztonsag nekem meg er ennyit.
2021. dec. 6. 14:38
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
Crocs bistro vagy birkenstock. Az utobbi tovabb birja de kicsit nehezebb, merevebb.
2021. dec. 6. 15:19
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Am chefs.hu De van boltjuk is ahol fel tudod probalni mind2ot.
2021. dec. 6. 15:21
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
Én Dike-t használok ámbár mostanában elég méret szegény,de még épp találni.
2021. dec. 6. 15:37
 4/10 anonim ***** válasza:
70%

Én pár évtized konyhai meló után arra jöttem rá, hogy a lóf@szt az agyonhájpont túlárazott márkákba!

Bakancs kell oda, (esetleg cipő, de jobb a bakancs) src talppal, meg béka nyelvvel, hogy ne folyjon be semmi! O2 , esetleg O1 védelemmel. Acélbetét tök fölösleges.

[link]

[link]

[link]

Ha belül nem elég kényelmes, mivel hosszabb szárú bakancsok, így fér beléjük pluszban valami kényelmesebb talpbetét is, pl

[link]

vagy ami neked kényelmes.

2021. dec. 6. 16:50
 5/10 anonim ***** válasza:
70%

4-es vagyok amit még hozzátennék, hogy ha 12 órások a műszakok, akkor felejtsd el a műszálas zoknikat.

Én legalábbis rühellem. Meg az ilyen bambusz szarokat. Csak sima cérna zokni, az nem olyan mint a takony, az egyedüli, amiben én komfortosan érzem magam.

Én ezt a török temsah -ot szoktam venni, az a legolcsóbb, 100% pamut.

2021. dec. 6. 17:01
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
Bakancsba konyhan? 😳 meg is doglenek benne 14ora alatt. Sima szakacsklumpa inkabb. Max vigyel meg egy par zoknit aztan feluton csere
2021. dec. 6. 18:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

6-os, dolgoztam én is jó pár évig klumpában...

Hát, soha többet. Kb. 20 éve dolgozom már bakancsban. Ebből a 20 évből az első 1 hét volt szokatlanul meleg, aztán megszoktam.

Cserébe hozzávetőleg ezerszer biztonságosabb, kényelmesebb, praktikusabb, nem kell rá figyelni, ezerszer szabadabban mozgok, egy fos klumpát még véletlenül is le lehet rúgni, leforrázhatják, stb...

De ez egyéni döntés, végül is, kinek mi jön be.

Én '92-óta dolgozom konyhán szakácsként, azóta sokféle viseletet kipróbáltam, lábbeliben, ruházatban, ...

Talán 2004-5 környékén válthattam először bakancsra.

Már semmi másban nem dolgoznék, ha fizetnének se. Minden más csak kompromisszum.

2021. dec. 6. 19:28
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
...pláne mosogatóban, ahol orrba-szájba fröcsög minden mindenhova... Klumpában? Ne viccelj.
2021. dec. 6. 19:32
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

...

de ahogy mondtam, ez egyéni döntés.

Kérdező, ránézel egy klumpára, meg egy bakancsra, és el tudod képzelni.

Az egyik pont annyival szellőzik jobban, mint amennyire nem véd semmitől, plusz pont annyira áll stabilan a lábadon, amennyire egy "papucs" állhat.

A másik meg pont annyira meleg, amennyire egy full zárt, és stabilan megkötött bakancs meleg.

Olyan verzió nincs, hogy mindentől is megvédjen, ne is csússzon, meg lehessen benne tolni a melót, talpalni, anélkül, hogy figyelni kéne rá, mindezt olyan érzettel, mint ha a tengerparton sétálnál mezítláb... :)

2021. dec. 6. 19:40
 10/10 anonim ***** válasza:
70%

a helyedben egy beépített lúdtalpbetétes, szivacsos talpú gyógypapucsot vennék (aminek az orra zárt), hogy kéynelmes legyen és ne folyjon bele semmi

hidd el a konyhai dolgozásnál a legeslegfontosabb a kényelem és utána jön hogy ne ázzon be. tökmindegy hogy néz ki stb. és egy szar cipő ha órákat állsz benne napi szinten tönkre is teheti nem csak a lábad de a gerinced és csípőd is

2021. dec. 6. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!