Csak engem zavar, hogy egyre több a speciality, újhullámos stb. kávézó, pékség, étterem?
Én imádom az ilyen helyeket, de azért gyakran eszembe jut ez a blogposzt:
[link] :D
12, és nem is biztos, hogy a megfizethetőségről van ám csak szó...
Én egyszerűen utálom, hogy mindent extrán akarnak eladni, tálalni, sokszor olyan módon, hogy inkább azt mondom, vajas kenyér...
2022 tavaszán a budapesti belvárosban, konkrétan az Astoria környékén 800 Ft-ért árulták a cappuccinót, pár utcával távolabb az egyetemektől már találtunk 500-ért is, kevésbé divatos helyeken. Nekem is feltűnt, hogy az egyetemisták régen nem ilyen helyek célcsoportja voltak. Egyetértek a kérdezővel, hogy idegesítő, ha nincs választék, szerintem simán megférne egymás mellett a különböző igényeket kiszolgáló vendéglátás.
A Kálvin téri Központi Könyvtár büféjében régen olyan cappuccinót és gesztenyés svájci kiflit árultak, ami miatt bármikor szívesen jártam oda, de megváltozott a beszállítójuk sajnos. Az átlagos tejivó jellegű helyek hiányoznak nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!