Jó árban Budapesten, XIII, XI, III. kerületben éttermet? Főétel max 2000 forint - beülős, nem önkiszolgáló.
Jó étternet tudok a 13ban és a 3ban is, de a főétel nincs meg 2000 ft-ból. Az önkiszolgálós menzaszerűek, ahol le is lehet üpni, nem jó? Irodaházak földszintjén vannak ilyen ettermek, ott megvan a főétel 2000 ft-ból, beülni is lehez, és normálisan is néznek ki. Igaz, itt csak ebéd van, mert az irodai dolgozók ebédeltetésére álltak rá, így 11-15-ig üzemel a többségük.
Jó étteremben nincs meg a főétel 2000ből. Akkor meki,burger king?
A Mekiben egy komolyabb szendvics 1750 Ft. Milyen éttermet gondolsz ahol a főétel megvan 2000-ből?
Ahogy írták, ennyiért max. kifőzdét találsz. Azokkal sincs semmi baj, én rendszeresen ott eszem, de az nem étterem.
Az Időgép Éttermet tudom javasolni, vissza úgy legalább 10 évvel ezelőttre.
Másfél-kétszer ennyi a reális egy teljesen hétköznapi, alsó-középkategóriás helyen is manapság.
Hát ezt sajnos meg kell dupláznod. Itt tart a forint. Mostanában körülnéztél a boltokban, mi mennyibe kerül?
Egy szimpla másodosztályú "kockásterítős" helyen, egy középkategóriás étel (ha nem szarból vár építés folyik a konyhán) a duplája a te plafonodnak.
Már nagyon régen voltam így beülős étteremben.
Azért mondtam a 2.000 forintot, mert az én fizetésem, ami szerintem jónak számít nettó 1800 forint.
Ezek szerint minimum 2 órát kell dolgoznom, hogy eltudjak fogyasztani egy főételt egy étteremben... és akkor még nem is kértem üdítőt, se borravaló.. Durva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!