Budapesten jó étterem?
Figyelt kérdés
Páromat vinném el meglepetésként vacsorázni születésnapján. Nem voltam még sok étteremben, így nem tudom, hogy Budapesten melyik az az étterem amit érdemes kipróbálni. Ő sok helyen volt már, így nem akarok mellé lőni sem.
L/25
2021. okt. 20. 17:36
2/16 anonim válasza:
Költségvetés? Milyen helyeken járt ő már korábban és mik a kedvencei?
Van ezer lehetőségre ezer válasz.
3/16 anonim válasza:
Bp-n belül hol? Buda, Pest, északi, déli rész, esetleg konkrét kerület stb?
4/16 anonim válasza:
Hanami, Fő utca, ha szeretitek a keleti ízeket. Lehet külön boxot foglalni, ahol nyugiban vagytok kettecskén. 😊
6/16 anonim válasza:
Akik leértékelték a Wasabit, azoknak mi bajuk van vele?
Nem telik rá?
7/16 anonim válasza:
Nem mindegy, milyen stílusban gondolkodsz, milyen ételeket szeret a párod, vagy éppen mennyi pénzed van rá. A Crazy Dzsungel Café és a Hemingway jutott eszembe, de lehet, hogy nektek egyik sem felelne meg pl az áraik miatt.
8/16 anonim válasza:
#1-6
Nem tudtam, hogy az első proller válaszod után lehet-e fokozni, de ezzel a hatossal megtaláltad a talán egyetlen módját a dolognak🤣🤣🤣
9/16 anonim válasza:
"Budapesten jó étterem?"
Igen, van pár.
De ez a kérdés így értelmetlen.
Melyik környéken, milyen árfekvésben, milyen stílusban, milyen ígényekkel?
10/16 anonim válasza:
Ha a pénztárcád jobban engedi, akkor azt mondanám, hogy Pampas Argentin Steakhouse, itt 15-20 ezertől már jól laktok ketten. Ha csak pár ezret szánsz rá, akkor a Da Raffaello. Mivel ezek ugrottak be elsőre hosszú évek távlatában is, jó szívvel tudom ajánlani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!