Csapolt sört miért nem kapni a Burger Kingbe? A magyarországi indulás után pár évig szerepelt a kinálatban.
Figyelt kérdés
2021. okt. 14. 10:58
1/11 anonim válasza:
Valószínűleg nem volt rá igény. Én tök meglepődtem, mikor külföldön szembesültem vele, hogy ott kapható sör az ilyesmi gyorskajáldákban.
2/11 anonim válasza:
mert akkor 18 éven aluliak nem léphetnének be
3/11 anonim válasza:
Miért ne léphetnének be? Ez új nekem. A kedvenc éttermemben van csapolt sör, és szoktunk oda járni gyerekekkel is....
4/11 anonim válasza:
Egyszerű az ok: családi hely. Nem akarnak sörivókat bevonzani, akik elijesztenék esetlegesen a családosokat. Nagyobb a profit, ha nincs sör. Ennyi.
5/11 anonim válasza:
Valószínűleg tényleg az lehetett a baj, ami vagy megtörtént valahol, vagy csak tartottak tőle, hogy kocsmává züllik le a hely elijesztve a többi vendéget.
#2 rendes éttermekben is van csapolt sör, mégis bemehet és be is megy bárki.
6/11 anonim válasza:
ha a szülő alkoholt rendel magának odaadhatja akár a gyerekének is, hogy igyon belőle? mert nem ellenőrizhetik le ki mit fogyaszt
7/11 anonim válasza:
#6 És? Ez nincs máshogy egy rendes étteremben vagy egy balatoni büfében sem.
8/11 anonim válasza:
És? Jártál te már étteremben? :D a legtöbb étteremben elérhetőek alkoholos italok, és beengednek 18 alattiakat..
9/11 anonim válasza:
16 évesen engem kiszolgáltak az étteremben csapolt sörrel.
Szóval ilyen helyeken még olyan szabály sincs, hogy el kell múlnod 18-nak ahhoz, hogy alkoholt fogyassz.
Helyette van az a szabály, hogy ittas egyént nem szolgálnak ki, ezzel megelőzve a bajt.
10/11 anonim válasza:
#9 Van olyan szabály, hogy 18 éven alulit - még boltban sem - szolgálhatnak ki szeszes itallal. Téged szabálytalanul szolgáltak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!