Budapesten jó gyrosos/kebabos?
Úgy ennék már egy jó gyros tálat. Nem vagyok hozzáértő, szóval nem kell nekem az igazzzzy fancy görög gyros, csak finom legyen a hús, meg ne szottyadt a zöldség, normális szósz... szóval egy normális gyorskaja, na, nem gourmet élményre vágyom.
Netpincéren nézelődök, meg próbáltam keresgélni neten, a Hari kebabról zengenek ódákat, de kipróbálni még nem tudtam, mert bsznak bekapcsolni az online rendelést, hiába hirdetik magukat fészen kb napi szinten. Ilyen irányú kérdésekre meg még csak nem is válaszolnak, hogy miért nincs, szóval ez a hozzáállás nálam kuka.
Tudtok ajánlani valamit? Esetleg olyat, aminek van kiszállítása Zuglóba?
3, Na a Pasa a másik, egyszer rendeltünk onnan (Thököly), igaz, hogy rohadt lassan hozták ki, de finom volt.
Azóta képtelen vagyok újrarendelni, mert Netpincéren mindig "hamarosan újra kinyit" állapotban van... a múltkor megörültem, hogy lehet onnan rendelni, mire kosárba pakoltam mindent, megint kikapcsolták vagy zárolták vagy nem tudom, mert már csak másnap ebédre engedte volna elküldeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!