Ez meg mi a franc?
Ha rámentek az allergénekre mit jelent a legutolsó? 😳
Tényleg ilyen dolgokat is tartalmaz?
Szerintem mindenkiven elöfordult már, hogy eltévesztette a kategóriát.
Másrészt meg mindenkinek megvan a lehetösége az adminoknak jelezni, hogy nem megfelelö a kategória, ahelyett, hogy hülye válaszokat írnak.
ma 16:40
De így viccesebb :D
"mindenkinek megvan a lehetösége az adminoknak jelezni, hogy nem megfelelö a kategória"
Megtettem (sőt, a kérdésre is válaszoltam). Ettől függetlenül, ha valaki rossz kategóriában ír ki kérdést, akkor felkészülhet rá, hogy kicsit megszekálják. Szerintem durva válaszok nem voltak, kár ezen besértődni.
“Megtettem (sőt, a kérdésre is válaszoltam). Ettől függetlenül, ha valaki rossz kategóriában ír ki kérdést, akkor felkészülhet rá, hogy kicsit megszekálják. Szerintem durva válaszok nem voltak, kár ezen besértődni.“
Az lehet, de mégis egy ellenzéki, valószínűleg egy DKs varjú puhatetűzte le a Fideszeseket. Sőt általánosít is.
Tény, hogy mindkét oldalon vannak olyan karakterek akik túlzásba viszik a dolgokat, de gondolom ezek szerint ti egy csapatban vagytok.
Pedig egy korrekt aktivista elhatárolódik a társától, ha olyat mond. Puszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!