Debreceni zing étteremben tudnak magyarul?
Figyelt kérdés
Ami a klinikán van koreai éttermet szeretném kipróbálni de nem tudok angolul. Magyarul is lehet rendelni?#Debrecen #Zing étterem
2021. szept. 7. 20:28
2/8 anonim válasza:
Igen!:) szerintem egyébként magyar a személyzet, én is azt hittem, hogy bemegyek és koreai személyzet fogad :’DD
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen 2es én is tartottam tőle főleg hogy olvastam autentikusak az ízek, gondoltam koreai a személyzet is :)
2021. szept. 7. 20:42
6/8 anonim válasza:
Ide pofátlankodok, ha nem baj, de mit ajánlotok onnan? :D
Ez a kimbap nagyon megtetszett, plusz a dakgalbi és a bibimbap is (- meg úgy mindet megkóstolnám, ha lehetne.)
Mennyire nehéz kaja, és mennyire csíp? Egyébként bírom a magyar csípős nehéz ételeket, ahhoz viszonyítva milyen?
(bocsánat ha zavar valaki a kérdés, de nem akarok újat kiírni emiatt).
7/8 A kérdező kommentje:
6os! Végül tesóm ment be rendelni ő pont kimbapot vett, kimchit és alga levest talán nem emlékszem arra pontosan az annyira nem ízlett, de a kimbap az nagyon finom. Egyáltalán nem idegen az íze nekem nagyon ízlett többször is fogunk menni még :)
2021. okt. 4. 16:35
8/8 anonim válasza:
Köszönöm a választ! Akkor egyelőre a kimbap-pal kezdek majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!