Miért nem képesek azt belerakni amit kérek? Mi lehet a probléma?
Az M betűs láncnál 3x rendeltem a héten mivel így jöttek ki a dolgaim. 1 esetben hagyományos ablakos módon. 2 esetben kötelezően érintős kijelzőn.
Mindig 4 emberre vásároltunk. Minden alakommal vissza kellett menni. Kimaradt 1-2 krumpli, nem az a burger volt amit rendeltünk. Nem volt rendesen kisütve a nuggets, nem volt normálisan összerakva a burger. Alapvetően kb havonta 1x megyek ilyen helyre de eddig nem volt semmi panaszom.
Mert ne a szar Mekdoncibe menj, hanem a BK-ba vagy KFCbe, ahol egy fokkal minosegibb
a kaja es a kiszolgalas is.
Amugy meg ne itt panaszkodj, mert ezt senki nem olvassa aki szamit...tegy panasz a Mekiben irasban! Erre tlaaltak ki a panaszkonyvet.
Én a KFC-vel jártam így. De minden esetben jeleztem, és kárpótoltak.
1. kimaradt egy 2000 ft-os tétel, de már csak otthon vettem észre (sajna a mi utcánkba nem szállítanak, pedig megyeszékhely, ezért csak mobilon megrendelem, értemegyek). Adtak egy 3000 ft-os kupont.
2. esetben a shake maradt le, akkor is 20 %-os kupont adtak.
3. esetben a mobilon megrendelt és kifizetett megrendelés eltűnt az éterben, mire odaértem az étterembe, azt egy az egyben visszatérítették.
A mekiben még profibbak a panaszkezelésben, egyszer kicsit tovább kellett várnom 15 perccel, egy almáspitét adtak vigaszdíjnak.
A lényeg, mindig jelezni kell - természetesen kulturált formában, kedvesen, hisz ők is emberek, hibáznak - a panaszt. És tuti kompenzálnak.
Pont a mekiről olvastam, hogy már azért is fizetnek (Amerikában, ha jól tudom) ha valaki egyáltalán elmegy egy állásinterjúra.
Nálunk se jobb a helyzet munkaerő tekintetében, csak nálunk azért nem fizetnek, mert ennyivel rosszabb a fizetés. Amíg van 1-2 csavargó próbálkozó, aki hajlandó beállni dolgozni, addig probléma letudva, jóvanazúgy.
A mekinél ezerszer komolyabb éttermek is bezártak, és nem csak az óriási veszteségek miatt, hanem mert idő közben elmentek az emberek máshova dolgozni, és nincs kivel kinyitni az éttermet.
Egy komoly étterembe szakmunka kell, méghozzá nem kis rutinnal, egy mekibe meg betanított munka. Az egyikhez 10 év kell, a másikhoz 10 nap, hogy megtanuld.
Na most képzelheted milyen a helyzet, ha még a betanított munkát is így tudják megcsinálni.
Ne felejtsd el: a vendéglátás üzleti szabályzata:
1) A vendéglátósnak mindig igaza van;
2) Ha a vendéglátósnak véletlenül nem lenne igaza, automatikusan letbe lép az 1)pont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!