Bács-Kiskun megyében melyik a legjobb étterem?
Attól függ, hogy milyen szempontból.
A Fekete Gólya valóban egy jó vendéglő, ahogy a Csalánosi Csárda is, de ezek nem fine dining helyek. Ahhoz legközelebb a 48 áll, de a Bagatell is jó. Az Olivolá pedig egy remek olasz hely. Ezek mind Kecskeméten vannak.
Érsekcsanádon a Rév Csárdában sokak szerint az ország egyik legjobb halászlevét kapni, de a fűszerezés eltér a megszokottól, ezért pár embernek nem jön be, plusz csak előzetes foglalással fogadnak (pont a halászlé miatt). Az Akasztói Halascsárda is nagyon profi, ők a tradicionálisabb vonalat csinálják. Lajosmizsén az Öreg Tanyacsárda is megérdemli a hírnevét. Dunaszentbenedeken nyaranta a strandon a Gyürgencs Halsütő a maga kategóriáján belül csúcs. Soltvadkerten a Szent Korona Cukrászdában a fagyik jók, a sütik nekem nagyon egyenízűek.
De őszintén szólva a megye nincs túl jól ellátva említésre méltó high-end éttermekkel, inkább a csárdás vonal megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!