Debrecenben hova érdemes egy laza randiestre beülni?
"Laza" szóval nem feltéten egy elegáns, kiöltözős helyre gondolok (de ha ilyen is van az is érdekel).
Viszont azért a kajálda/büfé szintnél többet szeretnék. Gyrososhoz, hamburgereshez stb.. szoktunk menni, valami "komolyabbat" akarunk most.
Párom falusi, én meg nem igazan járok sehova szóval, nem sok tapasztalatunk van. Én a Calico Jack-ben már ettem az egész jó hangulatú volt.
Rengeteg lehetőség van!
Azt döntsd el, hogy a Belvárosban vagy a Nagyerdőn szeretnél lazázni!
Nagyerdőn javaslom a Pálmát, a Krúdyit, a Régi Vigadót, a Víztornyot stb. stb.
A belvárosban meg se szeri, se száma... lusta vagyok felsorolni.
A Csokonai színvonaltalan.
Az összes étterem lehet rossz élmény, mert az utóbbi időben (években) rengeteg szakács elhagyta Debrecent, ezét aztán sokszor leesett a színvonal (Krúdyban volt ilyen tapasztalatom).
Hülyeséget írsz 4-es, mert a Csokonaiban pl. senkit nem küldtek el, és nincs is értelme - pont most - Debrecent senkinek sem elhagynia.
5 szálloda épül, az éttermek rogyásig - ki az a barom, aki - országon belül - otthagyja a biztos munkáját???
Azt, ha külföldre megy - bárki - azt teljesen megértem!!!
4-es vagyok. A Csokonai egy rossz étterem, csak interneten jól felpontoztatták magukat, jó véleményeket íratnak magukról, sokan kaptak ingyen italt, ha írtak valami szépet az étteremről.
Nyilván nem országon belülre mentek a szakácsok Debrecenből. Hanem Nyugatra.
Volt olyan étterem kb. 9 éve, ahonnan majdhogynem egyszerre ment minden alkalmazott Londonba. Ez nem tegnap volt, de jellemző a vendéglátásra, hogy elég durván kutyába vették az embereket a múltban, amikor megtehették az üzletvezetők, tulajdonosok. Aztán sokan mentek Nyugatra.
Emiatt korábban jó éttermek is hirtelen lealjasultak.
Egyébként is ami Debrecenben jónak számít, az Budapesten mondjuk átlagos, Nyugaton meg nívótlan.
Ja, találd ki hol élek! Segítek, már én se Magyarországon...
Én Norvégiában, de sokat járok Debrecenbe és nem régen voltam a Csokonaiban.
Én személyes tapasztalatból írom a mit írok - és igen erős összehasonlítási alapjaim vannak.
Mindegy; engem ettől jobban nem érdekel a dolog, csak nehogy azt hidd, hogy csak te láttál csodákat a nagyvilágban...
"Egyébként is ami Debrecenben jónak számít, az Budapesten mondjuk átlagos"
Debrecenben Katar válogatottja 3 hétig edzőtáborozott, és három másik nemzet válogatottját hívták oda, és mindenki eldobta az agyát a debreceni ellátástól, miközben Budapesten a franciák válogatottja közel sem volt elájulva a budapesti ellátástól...
Bár ez sem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!