Melyik most a legjobb pecsi etterem?
Figyelt kérdés
2021. jún. 8. 09:35
1/3 anonim válasza:
Kinek mi a jó... Mik az elvárások, fine dining vagy az ellenkezője, egy magyaros vendéglő?
Igazi fine dining nincs nagyon, mióta bezárt az Enoteca/Susogó. Ahhoz Villányba (Mandula, Sauska 48) vagy Hosszúheténybe (Almalomb, Hosszú Tányér) kell menni.
Nemzetközi konyhájú, bisztró jellegű félelegáns helyekből jó a Blöff, a Ciao és a Balkán Bisztró, reggelire meg a Reggeli. Street food/sörös helyek közül a legjobb a Bohémia Sörkonyha. Magyarosakból az István Pince (ez elég retro) vagy a Bagolyvár. Ivásra meg a Nappali, Wunderbar.
2/3 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne.
Eddig a xaverba es a főterén lévő (talán) Duna Doner nevu helyre jutottam csak el. 😅
3/3 A kérdező kommentje:
Broaf a Duna Donerben kb 10 eve voltam mielott elkoltoztem Pecsrol (most fogok visszakoltozni) az mar akkor is fortelmesen rossz volt, broaf. A Xaver viszont ilyen ebedelos helynek jo volt, neha kimentunk oda a kollegakkal enni.
2021. jún. 13. 07:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!