Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Melyik étterembe menjünk ha...

Melyik étterembe menjünk ha sok húst akarunk enni?

Figyelt kérdés
Budapesten vagy annak északi vonzáskörzetében tudtok ajánlani jó étteremt annak aki sok húst akar enni és nem igazán köretet kenyeret maximum zöldséget hozzá? És még kerthelység is legyen.

2021. jún. 5. 17:49
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

Bárhol kérhetsz húst, vagy dupla adag húst, köret nélkül, esetleg zöldség körettel. Így ezt máris kipipálhatjuk!

A kerthelyiségre meg keress rá, arra nem vagyok ismerős.

2021. jún. 5. 18:06
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

Lehet, hogy meglepő lesz, de oda ahol árulnak húst.

Az esetek nagyon nagy részében az éttermekben külön kell a húst és a köretet rendelni. (Kivéve nyilván ha menüs hely, vagy kifőzde stb).

Szóval annyi húst rendelsz szinte bármelyik étteremben amennyit nem szégyellsz.

2021. jún. 5. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Pléhcsárda.
2021. jún. 5. 19:47
 4/8 anonim ***** válasza:
13%

"Az esetek nagyon nagy részében az éttermekben külön kell a húst és a köretet rendelni."

Csak ha igénytelen helyekre jársz.

2021. jún. 5. 19:51
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

2-es vagyok.

Ja igen, kerthelyiség pl.: A Kert bisztró, Széchenyi Kertvendéglő, Koronakert étterem, Czakó Bisztró, Kerék vendéglő, Rózsalugas Étterem, stb stb.

Ezeken kívül is tudsz keresni még magadnak bőven.

Egyébként, ha véletlen olyat találsz, ahol az étlapon körettel együtt van feltüntetve, akkor is szinte biztos, hogy megoldják ha neked köret nélkül kell.

2021. jún. 5. 19:57
 6/8 anonim ***** válasza:
92%
Igazad van 4-es. Például a Kert bisztró, Széchenyi étterem, stb. Totál igénytelen helyek. :D
2021. jún. 5. 20:12
 7/8 anonim ***** válasza:
68%

KFC-be. Vannak olyan kosarak, amiben csak hús van.

Kerthelyisége nem mindegyiknek van persze, én az újpestit ismerem, ahol ki lehet ülni és nézni a víztornyot, ami sztem egy szép látvány, hasonlít egy várkastélyhoz. :)

2021. jún. 5. 20:14
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Trofea ettermek? Ott korlatlan fogyasztas van.
2021. jún. 6. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!