Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A burger kingben nem lehet...

A burger kingben nem lehet mar kapni big kinget?

Figyelt kérdés
2021. jún. 1. 19:32
 1/5 anonim válasza:
18%
Igen
2021. jún. 1. 19:36
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Jelen pillanatban csak a Long Big King elérhető, reméljük ez változni fog. Egyrészt drágább, másrészt a zsemlén túl semmi pluszt nem kapsz, harmadrészt pedig jellemzően kilóg belőle a hús és a sajt, és szépen rátapad a csomagolásra.
2021. jún. 1. 20:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja, baratom is azt mondta hogy az szar. De miert nem kapható a legikonikusabb burger?? Aminek alap hogy lennie kell?
2021. jún. 2. 04:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja nem lehet már, én is elszomorodtam rajta. :( :/ Még csak 1x-2x ettem és többször terveztem. Azt hittem, hogy állandó termék lesz mint a Mekinél a Big Mac. Bár nekem a Big Mac jobban ízlik. A Long Big King sem rossz, de az sem lesz állandó termék, mert csak promóciós termék, 2-3 hónapot lesz csak. A BK-nál a legikonikusabb burger az a Whopper, nem a Big King. A Mekinél már ikonikus a Big Mac.
2021. jún. 6. 14:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Mindegy gyorsétteremben van olyan hambi, amiben két hus van. Ez a Burgerben a Big King, szoval de ikonikus, lehalabb annyira mint a sajtburger. Gaz h nincs
2021. jún. 7. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!