Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Melyik nap nyitnak ki a...

Melyik nap nyitnak ki a teraszok ?tényleg nem kell ott maszk ha mehettek az ételt akkor is órákig maszk nélkül lehetünk egy kávé mellett.?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 19. 12:08
 1/6 anonim válasza:
76%
2021. ápr. 19. 12:20
 2/6 anonim válasza:
49%

Persze! Nyitnak. Miért ne nyitnának? Aki bevállalja munkáltatóként, munkavállalóként, vagy vendégként, az menjen! Maszkmab nem lehet kávézni, sörözni, úgyhogy maszk nélkül lesznek bent az emberek. Ha a vendéglátós biztosítani tudja az asztalok szétpakolását, akkor még akár OK is lehet, bár én nem mennék. De akinek ez már ennyire hiányzik, az menjen!

What could go wrong? ...

2021. ápr. 19. 12:27
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

Ha a beoltottak száma eléri a 3,5 milliót, rá következő nap nyithatnak is.

A teraszokon a vendégeknek nem kötelező a maszkviselés.

2021. ápr. 19. 12:42
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
Én megtettem a magamét,ma, 2021.04.19-én, hétfőn beoltattam magam az I.-vel. Nyilván nyitni fognak, mert: 1. aki kávézóban, cukrászdában, étteremben felszolgáló, az csak ebből tud megélni, mivel máshoz nem ért. A fiatalabbja beszél (de legalábbis gagyog valamicskét németül, meg 20-30K tud összeadni, kivonni, osztani, szorozni, oszt kész. Másra nagyon a vendéglátásban - fizikumon meg némi kézügyességen kívül, hogy el bírja hordani a sokszor nehéz tányérokat, meg ki tudjon hordani egyszerre a 4 capuccinot - no meg a fent leírt alapmatekon kívül nincs is nagyon szükség. Szép fogsor, bájos mosoly, minden nap friss ruha, jó illat - aztán kész. Ennyi.
2021. ápr. 19. 12:49
 5/6 anonim ***** válasza:
21%
A teraszokon is viselni kell majd a maszkot, csak az étel/ital elfogyasztásáig veheted le!!
2021. ápr. 20. 18:01
 6/6 anonim válasza:
18%

#5 Nah, az k.va mindegy. Lesz, aki másfél óráig eszik egy levest. Ez teljesen fölösleges. Nem értem, miért pontoztak le azért, hogy nyissanak, ha bevállalják. Eddig nem azért őrjöngött mindenki, hogy nyisson ki minden? Nyissanak, miért ne? Az emberek jó része már tart annyira a vírustól, hogy nem fog elmenni teraszozni. Aki meg elmegy, az vagy megbetegszik, vagy nem. (inkább igen, de ez most mindegy) A pincérek normálisabb fele nem fogja vállalni, hogy oltatlanul ott kavarogjon egy rakás potenciálisan fertőző ember között. Ha meg mégis vállalja, az az ő dolga. Ezt is kipróbálja, aztán majd lesz, ami lesz. Meh...

A buta emberekkel egyáltaáln nem érdemes küzdeni, sem vitatkozni. Ha valaki bele akar ugrani a kútba, hát ugorjon!

2021. ápr. 20. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!