Hol tudnám hirdetni a Wolt kódom?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretném hirdetni a Wolt promóciós kódomat, de nem tudom hol kezdjem el. Valakinek bármi ötlet? Köszi2021. márc. 24. 22:37
2/8 A kérdező kommentje:
Csinálok egy külön Instagram fiókot, ahol csak a kódot hirdetem, vagy hogy gondolod?
2021. márc. 24. 23:24
3/8 anonim válasza:
Írd ki ahova tudod és persze ahova szabad.
4/8 anonim válasza:
Facebookon sokan csinálják ezt, hogy az éttermek posztjai alá teszik be. Nem tudom mennyire működik, de biztos jó, hogyha ennyi helyre bemásolják.
5/8 anonim válasza:
#4 Arra biztosan jó, hogy kitiltsák mindenhonnan.
6/8 anonim válasza:
Én látok olyanokat, akik már vagy 1 éve biztosan ezt csinálják és még mindig nem tiltották le őket. Végül is a helynek jó az, hogyha a kedvezmény miatt tőlük rendelnek, nekik abból is hasznuk van.
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor megpróbálom majd ezt a kommentelgetést. Köszönöm a segítséget!
2021. márc. 26. 07:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!