Hol szoktatok ebédet rendelni? (interfood, cityfood, egészségkonyha, stb...)
Köszi a választ. :-)
Még egy kérdés eszembe jutott: miért pont onnan rendeltek ahonnan rendeltek? Budapesten rengeteg ételszállító cég van, de nekem mind ugyanolyannak tűnik. A bőség zavara. :-D
Interfood. Mert változtatos a menü, stílusban és konkrét receptekben is, sok más céggel ellentétben.
Amikor fogyókúráztam, gond nélkül tudtam diétás főételeket találni, de a megszokott magyaros ételeket is kínálják, paleo, vega, vad, stb. mellett.
Sajnos igen, érzékeny vagyok.
Diétahiba: egy! pici, kisujjkörömnyi galuska (véletlen): egy napig felegyenesedni nem tudtam a gyomorfájdalmaktól, aztán pedig azt hittem, meghalok, olyan fájdalmas-görcsös hasmenést okozott.
Sz.al, ha nem tudok 100% tisztán enni, akkor inkább elnyammogom a kekszemet, szenyát, vagy csomagolok itthonról hidegen is ehető főtt ételt pl rizs, tésztasaláta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!